ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Φραπάρ: “Έκπληξη η επιλογή μου στον τελικό Άρης-Παναθηναϊκός”

Η Στεφανί Φραπάρ είναι πέραν πάσης αμφιβολίας η κορυφαία διαιτητής ποδοσφαίρου στον κόσμο. Η Γαλλίδα ρέφερι φέρει από το 2009 το σήμα της FIFA στην φανέλα της, ενώ έχει «γράψει Ιστορία» στο λαοφιλέστερο παιχνίδι, ούσα η πρώτη γυναίκα που «σφύριξε», τόσο σε Μουντιάλ ανδρών (2022), όσο και στο Champions League (2020), αλλά και στο ευρωπαϊκό Super Cup (2019).

Λίγο πριν αφιχθεί την Ελλάδα, όπου κλήθηκε να «σφυρίξει» τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Άρη, που θα γίνει το προσεχές Σάββατο (25/5), στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, η 40χρονη διαιτητής μίλησε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, εκφράζοντας την ελπίδα η παρουσία της στο μεγάλο παιχνίδι να αποτελέσει ένα «εργαλείο» για την προώθηση της διαιτησίας γυναικών στη χώρα μας.

«Ενημερώθηκα από την ομοσπονδία για τον ορισμό μου στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και εξεπλάγην. Θα είναι μία ιστορική πρώτη φορά για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν έχω περισσότερες πληροφορίες για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά αντιμετωπίζω τον ορισμό μου στον τελικό ως ένα εργαλείο, ώστε να προωθήσω τη διαιτησία γυναικών» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Στεφανί Φραπάρ.

To Top