Φραστική κόντρα Μπαταγιάννη-Λεουτσάκου με φόντο τα μπαράζ

Φραστική κόντρα Μπαταγιάννη-Λεουτσάκου με φόντο τα μπαράζ… Ανέβηκαν οι τόνοι στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, την Πέμπτη (25/10), στη Θεσσαλονίκη, ανάμεσα στον Βαγγέλη Μπαταγιάννη και τον Λεωνίδα Λεουτσάκου.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η Super League, δια του προέδρου της. εξέφρασε την έντονη διαφωνία της αφού το πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας είναι προγραμματισμένο να ολοκληρωθεί στις 5 Μαϊου. Έτσι, ο 13ος της μεγάλης κατηγορίας θα πρέπει να περιμένει τουλάχιστον δύο εβδομάδες χωρίς αγώνα, προκειμένου να παίξει στη συνέχεια, τους αγώνες μπαράζ με τον δεύτερο της Football League με έπαθλο ένα εισιτήριο στη Super League για την επόμενη περιοδο.

«Αρκετά σε έχουμε ανεχτεί, ήρθες να παραστήσεις τον λέκτορα» είπε μεταξύ άλλων, ο Λεωνίδας Λεουτσάκος, πρόεδρος της «μικρής  λίγκας» σε υψηλούς τόνους και προκάλεσε την απάντηση του Βαγγέλη Μπαταγιάννη. «Εγώ δεν αντιδικώ, ούτε προσέβαλα κανέναν».

Στο σημείο εκείνο, παρενέβη ο Βαγγέλης Γραμμένος. «Χαμηλώστε τους τόνους, αν δεν σταματήσετε θα διακόψω το συμβούλιο» «απείλησε» ο πρόεδρος της ΕΠΟ, και τους συνέστησε να πάνε σε διπλανή αίθουσα ια να βρεθεί άκρη στο πρόβλημα.

Κάτι τέτοιο, τελικά δεν έγινε και αποφασίστηκε να επιληφθεί του θέματος η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου αλλά η λύση θα είναι να λήξει το πρωτάθλημα της Football League στις 12 Μαϊου.

To Top