ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Φρεσκάρει” την ομάδα του με λίγες αλλαγές ο Παντελίδης…

Δύο σημαντικά ματς έχει ενώπιόν του ο Άρης, προκειμένου να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το 2018.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Στο Ηράκλειο παίζει σήμερα την  πρόκρισή του στους “16” του Κυπέλλου, αλλά και την πρωτιά στον όμιλο που θα του δώσει την δυνατότητα μίας καλύτερης θεωρητικά κλήρωσης στην επόμενη φάση, με έναν πιο… αδύναμο αντίπαλο, απ΄ότι εάν τερματίσει δεύτερος πίσω από τον ΠΑΟΚ.

Στην Ξάνθη την Κυριακή αντιμετωπίζει την ομάδα με την οποία αυτή τη στιγμή συγκατοικεί στην 7η θέση στη Σούπερ Λιγκ και η οποία έχει και αυτή βλέψεις για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο προπονητής των “κιτρινόμαυρων” θα προχωρήσει σε λίγες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, προκειμένου να παρουσιάσει με το χαμηλότερο δυνατό ρίσκο, δύο ενδεκάδες που θα πάρουν τις νίκες και στα δύο ματς.

Στο τέρμα όλα δείχνουν πως βασικός θα είναι ο Αναγνωστόπουλος, με την άμυνα να αποτελείται από τους Τζανακάκη, Μάβραϊ, Δεληζήση και Μενέντεθ. Όλα δείχνουν πως θα πάρει “ανάσες” ο Βέλεθ που παίζει το τελευταίο διάστημα συνεχώς.

Στη μεσαία γραμμή θα επιστρέψει ο Μπάσα, πιθανότατα στη θέση του Ματίγια, με τον Σιώπη στο πλευρό του, εκτός κι αν μείνει εκτός ο Σιώπης. Επίσης πιθανό σενάριο. Η χρησιμοποίηση του Νίκο Μαρτίνες στο αρχικό σχήμα, ίσως δώσει “ανάσες” στον Ντιγκινί ή τον Ματέο Γκαρσία. Ένας εκ των δύο θα μείνει εκτός, θα παίξει ο Αργεντινός στη θέση του, με τους Γιουνές και Γκάμα να είναι σίγουροι.

To Top