Φρύδας: «Αν τα καταφέρουμε φέτος, ο Άρης θα αλλάξει σελίδα»

Ο Βαγγέλης Φρύδας μίλησε για τη φετινή προσπάθεια που γίνεται στον Άρη σε όλα τα επίπεδα. Αγωνιστικό, διοικητικό, προπονητικό και δήλωσε πως αν πετύχει φέτος η σεζόν τότε η ομάδα θα αλλάξει σελίδα.

Ο σύμβουλος διοίκησης για την κιτρινόμαυρης ΚΑΕ μίλησε στο Yellow Radio 101,7 για την διάθεση των mid season εισιτηρίων διαρκείας από την ομάδα, καθώς και για την άνοδο του μπασκετικού Άρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε…

Για τα mid season εισιτήρια διαρκείας: Νομίζω ότι είναι πλέον διαθέσιμα από τα γραφεία της ομάδας που μπορεί κάποιος να τα προμηθευτεί. Είναι μία κίνηση που έχει διπλό στόχο. Ο πρώτος είναι αυτονόητος και αφορά το οικονομικό. Με την κίνηση αυτή, ο Άρης προδοκά να ενισχυθεί από τους ανθρώπους που αγαπάνε το μπάσκετ και να αγοράσουν τα εισιτήρια, έτσι ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια που υπολείπονται. Ταυτόχρονα, να μπορέσουμε να έχουμε ένα σταθερό κοινό για την ομάδα μας, η οποία νομίζω πως μέχρι τώρα μας έχει βγάλει ασπροπρόσωπους.

Ήταν κάτι που ζητούσε ο κόσμος; Είναι μία τιμή ελκυστική που από εδώ και πέρα που δεν μπήκε σε αυτή την λογική το καλοκαίρι. Τώρα, είτε γιατί πείστηκε από την αγωνιστικότητα της ομάδας, είτε γιατί το ποσό είναι πιο προσιτό σε αυτόν, σίγουρα υπήρξαν άνθρωποι, αρκετοί μάλιστα, οι οποίοι το ζητούσαν. Όταν η ομάδα σε προδιαθέτει να την παρακολουθήσεις, είτε στο γήπεδο, είτε στην τηλεοράση, θες πάντως να δεις Άρη φέτος, αυτό αυτομάτως σημαίνει το να πας και να έχεις μία δική σου θέση στο Παλέ, είναι πιο προσιτό σε σένα, συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια.

Το βάζεις και σε μία λογική της δραστηριότητας του το Σάββατο ή την Κυριακή. Θα πεις ότι αφιερώνεις αυτό το δύωρο ή τρίωρο να πας να δεις το ματς. Το βάζεις σαν προγραμματισμό στην ζωή σου. Νομίζω όμως ότι το πιο σημαντικό από όλα, είναι ότι η προσπάθεια που γίνεται φέτος -όχι ότι δεν γινόταν τα προηγούμενα χρόνια- αλλά μιλάμε για φέτος, γίνεται μία προσπάθεια σε πολλά επίπεδα, οικονομικά, διοικητικά, αγωνιστικά. Επειδή ο καθρέφτης όλου αυτού είναι η ομάδα, παίζει μέσα στο παρκέ και αναδεικνύει την προσπάθεια. Ο τρόπος που παίζουν τα παιδιά, συν τα αποτελέσματα που φέρνουν. Οι αρειανοί είναι υποψιασμένοι φίλαθλοι, έχουν δει και αν έχουν δει μπάσκετ. Έχουν αντιληφθεί ότι αυτό που βγάζουν τα παιδιά φέτος, αυτό το πάθος, αυτή η αγωνιστικότητα είναι τόσο ελκυστικά και τους δημιουργεί την αίσθηση ότι πρέπει να πάνε να τους δουν. Αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος και πάνω σε αυτό χτίζουμε οτιδήποτε. Αν καταφέρουμε αυτή την χρονιά, η οποία ξεκίνησε το καλοκαίρι και με πολύ μεγάλη προσπάθεια της διοίκησης και ανθρώπους που έχουν «ματώσει» οικονομικά και ηθικά για να καταφέρουμε να φτάσουμε εδώ που είμαστε και να συζητάμε αυτά, αν η ομάδα καταφέρει να το πετύχει φέτος και φτάσουμε μέχρι το τέλος με έναν όμορφο τρόπο, θα αλλάξει και σελίδα ο Άρης.

Υπάρχει αισιοδοξία για τον μελλοντικό Άρη; Το φετινό value for money της ομάδας, είναι τόσο πολύ υπέρ του value. Διάβαζα προχθές μία συνέντευξη που έδωσε ο πρώην προπονητής του Προμηθέα και έλεγε ότι είχε μία ομάδα στην Ελλάδα με μέτριο μπάτζετ προς το καλό, γύρω στο 1 εκατομμύριο ευρώ. Καταλαβαίνεις, λοιπόν, ότι η δική μας ομάδα, καταφέρνει και παρουσιάζει την εικόνα μες το γήπεδο και αυτά τα αποτελέσματα, είναι πολύ πιο ψηλά το value από το money. Εξαρτάται, βέβαια, και από τους ανθρώπους που βρίσκονται στην διοίκηση, αλλά και βέβαια από τον προπονητή μας. Η διοίκηση διαλέγει τον προπονητή κι εκείνος τους παίκτες.

Για την εξέλιξη του μπασκετικού Άρη: Δεν νομίζω πως υπάρχει πλέον αρειανός ο οποίος δεν θα μιλήσει με εξαιρετικά λόγια για την ομάδα αυτή. Να μην σου πω ότι μέχρι και άνθρωποι που δεν είναι αρειανοί έχουν να πουν εξαιρετικά λόγια για την ομάδα αυτή. Νομίζω ότι όλοι μας το ξέρουμε αυτό. Εκείνο που μπορώ να σου πω, είναι ότι εννοείται πως δεν περίμενα συγκεκριμένα πράγματα, ήξερα όμως ότι με τους ανθρώπους που είχαν βγει μπροστά στην διοίκηση και τον προπονητή που επιλέχθηκε, ότι θα φανεί τόση αγωνιστικότητα και τέτοιος χαρακτήρας, που θα ήταν πολύ περήφανοι οι αρειανοί.

Για το ντέρμπι ενάντια στον ΠΑΟΚ: Αρχικά, ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα, ας ξεκινήσουμε από αυτό, θα παίξουμε και στην έδρα τους. Είναι ένα ματς που ξέρουμε όλοι ότι είναι ντέρμπι, που μερικές φορές μετράνε μόνο, τίποτα άλλο. Το σίγουρο είναι ότι εμείς είμαστε μία ομάδα που δουλεύει πάρα πολύ και η προσδοκία μας είναι μες το γήπεδο, η ομάδα και ο προπονητής μας να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και εμείς να είμαστε δίπλα τους, να τους στηρίξουμε.

To Top