ΜΠΑΣΚΕΤ

Φτάνει στο τέλος του το σήριαλ Μποχωρίδη

Μετά το ραντεβού Γουλιέλμου – Μποχωρίδη που έλαβε χώρα μέσα στη βδομάδα και που δεν οδήγησε σε οριστική εξέλιξη, υπήρξαν εκατέρωθεν επαφές και προσεγγίσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, του Άρη και του παίκτη και ενδεχομένως η σημερινή μέρα να “κρύβει” το τέλος της ιστορίας.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Το ποιο θα είναι αυτό το τέλος είναι κάτι που γνωρίζει πρωτίστως ο Λευτέρης Μποχωρίδης, διότι ο ίδιος προκάλεσε το θέμα με την απουσία του από τις προπονήσεις (με εντολή του εκπροσώπου του Νίκου Λώτσου) και την επιθυμία του να αποχωρήσει για τον Παναθηναϊκό ενώ έχει συμβόλαιο με τον Άρη.

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να υπάρξει νέα επικοινωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, η οποία και εν πολλοίς θα καθορίσει και την τελική έκβαση της υπόθεσης.

Όπως έχει καταγράψει από την περασμένη Τετάρτη το PRESSARIS οι πιθανότητες παραμονής του παίκτη στην ομάδα είναι υπαρκτές και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί αυτό το ενδεχόμενο.

Σε κάθε περίπτωση ο 25χρονος διεθνής γκαρντ του Άρη θα κληθεί να πάρει την τελική απόφαση, είτε να παραμείνει στην ομάδα, είτε να αποχωρήσει καλύπτοντας τις απαιτήσεις των κίτρινων από τη στιγμή που έχει συμβόλαιο δίχως (πλέον) μπάι άουτ.

To Top