Φτιάχνει μουσείο για τον εαυτό του!

Ένα μουσείο αφιερωμένο στον ίδιο ετοιμάζει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην γενέτειρα του την περιοχή Φούνσαλ των νησιών Μαδέρα της Πορτογαλίας, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Diario de Noticias»

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το πορτογαλικό Μέσο αυτό το μουσείο θα είναι κοντά στο λιμάνι της πόλης και έχουν ήδη αρχίσει να γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες, υπό άκρα μυστικότητα από όλους. Είναι πολύ πιθανό το μουσείο του «CR7» να ανοίξει μέχρι το τέλος του χρόνου ή ακόμα στις αρχές του επόμενου.

«Η πρωτοβουλία ήταν του Κριστιάνο και της μητέρας του, και αυτός θα διασφαλίσει το κόστος του μουσείου. Θα είναι σημαντικό για την περιοχή θα προσελκύσει κόσμο», ανέφερε πηγή στην εφημερίδα.

Στο μουσείο αναμένεται να υπάρχει ειδικός χώρος που θα τοποθετηθούν όλα τα τρόπαια που έχει κατακτήσει ο παίκτης της Ρεάλ και η «Χρυσή Μπάλα» που πήρε το 2008.

Όπως είναι φυσικό βέβαια, αν όντως αυτή η κίνηση λάβει «σάρκα και οστά» η μικρή πορτογαλική πόλη θα γίνει τουριστικός προορισμός και όλοι θα θέλουν να δουν το μουσείο του Ρονάλντο.

Πηγή: sentragoal.gr

To Top