ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Φτιάχνει το παρελθόν, για να μπορεί να έχει μέλλον

Η καθημερινότητα του Άρη από εδώ και πέρα έχει άμεση σύνδεση με το… παρελθόν, υπό την έννοια ότι ο Δημήτρης Γουλιέλμος και οι συνεργάτες του θα πρέπει να ασχοληθούν με όλες τις υποθέσεις των πιστωτών που έχουν λαμβάνειν χρήματα από την ΚΑΕ και έχουν στα χέρια τους δικαστικές αποφάσεις.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Η εβδομάδα που ξεκινάει αύριο είναι ιδιαίτερα σημαντική, διότι θα πρέπει να καταρτιστεί ένα πάνο αποπληρωμής των οφειλών αυτών, να γίνουν προτάσεις διακανονισμών σε όλους τους πιστωτές και βασικό στόχο να εξασφαλιστεί δίχως προβλήματα η άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Μπορεί να φαντάζει μακριά αυτή η διαδικασία, αλλά για τον Άρη δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια να καθυστερήσει αυτό που έχει ως πλάνο η νέα ιδιοκτησία, να βάλει δηλαδή σε μια σειρά όλες τις υποχρεώσεις και να αρχίσει να πληρώνει.

Μόνο όταν συμβεί αυτό, θα είναι σε θέση όλοι να ασχοληθούν με τον αγωνιστικό σχεδιασμό για την ομάδα της επόμενης χρονιάς. Όχι ότι δεν γίνονται ήδη συζητήσεις ή ότι οι άνθρωποι της ομάδας δεν έχουν στο μυαλό τους τι θέλουν να κάνουν, όμως προέχει να μπει μια τάξη στις οφειλές.

To Top