ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Φυγάδευσαν τον Κριστιάνο στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου! (videο)

Για ποιο λόγο ο Κριστιάνο Ρονάλντο κρύφτηκε στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του;

O Πορτογάλος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε χθες το πρωί σε νοσοκομείο της Μαδρίτης για να υποβληθεί σε μαγνητική ώστε να διαπιστωθεί τι ακριβώς συμβαίνει με το πρόβλημα στο πόδι του, που τον κράτησε εκτός αποστολής στον πρώτο ημιτελικό της Ρεάλ με τη Μάντσεστερ Σίτι για το Τσάμπιονς Λιγκ και δεν αποκλείεται να του στοιχίσει και τη συμμετοχή του στη ρεβάνς.

Το περίεργο είναι ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο εθεάθη να μπαίνει στην κλινική, αλλά όχι και να εισέρχεται σε αυτήν. Σύμφωνα με βίντεο που μετέδωσε ισπανικός τηλεοπτικός σταθμός, ο Ρονάλντο φαίνεται να έχει βγει από το νοσοκομείο και να πλησιάζει το αυτοκίνητό του συνοδευόμενος από έναν καλό φίλο του και τον οδηγό τους. Ανοίγουν το πορτ μπαγκάζ και ξαφνικά ως… δια μαγείας ο Πορτογάλος εξαφανίζεται! Το αυτοκίνητο αναχωρεί με τον οδηγό και τον φίλο του Πορτογάλου, ο οποίος εικάζεται ότι ήταν στο πορτ μπαγκάζ!

Οι εικασίες είναι πολλές, ενώ οι δημοσιογράφοι του καναλιού θεωρούν δεδομένο ότι ο ποδοσφαιριστής κρύφτηκε για να αποφύγει το ιατρικό επιτελείο της Ρεάλ, με το οποίο φέρεται να είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένος για το γεγονός ότι δεν εκτίμησαν σωστά το πρόβλημά του.

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή: sdna.gr

 

To Top