Φυντάνης: “Ο Κούγιας θα μείνει τελικά στην Παναχαϊκή”!

Μπορεί το παιχνίδι της Παναχαϊκής με την Γλυφάδα να ήταν αδιάφορο,αφού δεν έκρινε τίποτα, όμως η συνέντευξη τύπου που ακολούθησε είχε… είδηση. Ο τεχνικός των Πατρινών, Ηλίας Φυντάνης, ανακοίνωσε πως έχει έρθει σε συμφωνία με την διοίκηση, προκειμένου να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδα και για την επόμενη σεζόν. 

Και όπως όλα δείχνουν, αυτός δεν θα είναι ο μόνος που αποφάσισε να παραμείνει κάτοικος Πάτρας, αφού και ο Αλέξης Κούγιας – όπως αποκάλυψε ο Φυντάνης – σκέφτεται πολύ σοβαρά να μην αποχωρήσει. Μπορεί ο μεγαλοδικηγόρος να έδειξε ενδιαφέρον για τον Άρη, όμως η περίπτωση αυτή δε δείχνει να προχωράει!

Αναλυτικά η συνέντευξη:

«Ήταν μια νίκη απέναντι σε μια νεανική ομάδα. Δώσαμε την ευκαιρία σε έξι μικρούς να αγωνιστούν και αντεπεξήλθαν στη δυσκολία του αντιπάλου. Ήταν μαχητική η Γλυφάδα και έχει μέλλον. Θα το ξαναπώ για άλλη μια φορά, είναι άδικο για την Παναχαϊκή να μένει εκτός πλέι οφ. Πέρα από τις καταγγελίες που έχει κάνει ο πρόεδρος, είναι και αγωνιστικοί οι λόγοι που δεν τα κατάφερε. Έγιναν πολλά αγωνιστικά λάθη».

– Ποια είναι τα αγωνιστικά λάθη στα οποία αναφέρεστε;

«Δεν γίνεται να χάνεις με κατεβασμένα χέρια από τον Παναιγιάλειο και την επόμενη αγωνιστική να χάνεις στην έδρα σου από αυτόν τον Φωστήρα. Αν υπήρχαν και άλλες αγωνιστικές, ενδεχομένως τα δεδομένα να ήταν διαφορετικά».

-Έχετε μιλήσει με τη διοίκηση για την παραμονή σας, ή μη;

«Έχουμε μιλήσει με τον κ. Κούγια και έχουμε συμφωνήσει για την ανανέωση. Έχει πολλά προβλήματα η ομάδα. Θα πρέπει να κάνουμε πολλές αλλαγές. Και στο γήπεδο, και στα αποδυτήρια και στη διοίκηση. Βλέπουμε το μέλλον και είμαστε αισιόδοξοι».

-Ο πρόεδρος σας έχει μιλήσει για τις επόμενες κινήσεις του;

«Νομίζω στο τέλος θα μείνει στην Παναχαϊκή και θα συνεχίσει».

To Top