O Φυσέκης και η επιστροφή στην Αλεξανδρούπολη: “Οποιοδήποτε λάθος πληρώνεται”

«Είναι λίγο περίεργο το συναίσθημα. Ο Εθνικός είναι μια σφιχτή και δυνατή ομάδα και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να πάρουμε τη νίκη, καθώς δεν έχουμε άλλα περιθώρια και οποιοδήποτε λάθος πληρώνεται».

Λόγια του Γιάννη Φυσέκη για την δική του επιστροφή στην Αλεξανδρούπολη, όμως τούτη τη φορά με τα γάντια του Αρη! Για τον τερματοφύλακα των κιτρίνων, αυτό το ματς, είναι πράγματι, ιδιαίτερο. Θα κοντραριστεί με την ομάδα, μέσω της οποίας άνοιξε την πόρτα του Αρη, σε μια πόλη που σπούδασε και που αγαπά πάρα πολύ.

Το ημερολόγιο έγραφε 15 Ιανουαρίου και το ‘’Κλ. Βικελίδης’’ άνοιγε τις πύλες του για πρώτη φορά μέσα στο 2015. Αντίπαλος ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, του Γιάννη Φυσέκη. Ο τελευταίος, εν ώρα αγώνα, κάνει πράγματα και θαύματα. Μετά το 0-1 του Γαϊδαρτζή, ο Φυσέκης ‘’κατεβάζει ρολά’’. Οι τωρινοί του συμπαίκτες και ο Πάουλο Κάμπος, οδηγούνται σε απόγνωση…

Ο μόνος που κατόρθωσε να ‘’ξεκλειδώσει’’ αυτόν τον τερματοφύλακα, ήταν ο Καπνίδης, στο 91’! Απίστευτη εξέλιξη στο ματς, με τον Εθνικό να φεύγει, τελικά, με τον έναν βαθμό και τον Φυσέκη να δηλώνει, αμέσως μετά, στην κάμερα των καναλιών Novasports: « Δεν ήμουν μόνο εγώ. Ολη η ομάδα πάλεψε για το αποτέλεσμα και νομίζω πως έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα φεύγουμε με πίκρα από το γήπεδο».

Για τον Καλαϊτζίδη, όμως, που εκείνη την εποχή, από τη θέση του τεχνικού διευθυντή,  έψαχνε να αντικαταστήσει τον Καρατζιοβαλή, ήταν μόνο αυτός! Ελάχιστες ώρες μετά, το τηλέφωνο του Φυσέκη χτυπά. Στην άλλη άκρη ο νυν προπονητής του: « Ελα στον Αρη», του είπε. Ηταν η πρόταση για μια δεύτερη καριέρα σε μεγάλη ομάδα που ήθελε ο υψηλόσωμος γκολκίπερ. Βλέπετε το όνειρο της ΑΕΚ δεν εξελίχθηκε όπως το περίμενε. Εφυγε, αφοσιώθηκε στις σπουδές του, έβαλε στην άκρη την επαγγελματική καριέρα στο ποδόσφαιρο.

Στην Αλεξανδρούπολη, ο Φυσέκης βρήκε τον εαυτό του, έκανε το δεύτερο βήμα και τώρα επιστρέφει για να δει φίλους, γνωστούς, αγαπημένα πρόσωπα…

Πηγή: novasports.gr

To Top