ΜΠΑΣΚΕΤ

“Φωνάζει” για αλλαγές και ενίσχυση ο Άρης…

Μπορεί ο Γιάννης Καστρίτης να επιμένει να στηρίζει όλους τους παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ και να θεωρεί ότι δεν πρέπει να γίνουν αλλαγές, αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική και δεν τον δικαιώνει.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει δουλέψει σκληρά για την ομάδα του Άρη, ήταν παρών σε αντίξοες συνθήκες και καταστάσεις και σίγουρα αποτελεί ένα δυνατό ατού της κιτρινόμαυρης ομάδας.  Αυτό ως… εξήγηση για να μην υπάρχει παρεξήγηση.

Είναι θεμιτό να υπερασπίζεται τους παίκτες, που αυτός έφερε στην ομάδα του Άρη (αυτοί άλλωστε είχαν ένα θετικό σερί πριν μερικές βδομάδες), όμως η απόδοση συγκεκριμένων παικτών “φωνάζει” ότι θα πρέπει να γίνει αλλαγή ή αλλαγές. Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός σε τεχνικό επίπεδο για να το αντιληφθείς…

Το οικονομικό είναι σίγουρα ένα θέμα και είναι κατανοητό, διότι για να γίνει κάποια αντικατάσταση απαιτούνται χρήματα, προκειμένου να αποζημιωθεί ο παίκτης, που θα υποχωρήσει συν την υπέρβαση στο μπάτζετ της ομάδας γι’ αυτόν που θα έρθει. Και αυτό είναι ξεκάθαρο, θεμιτό και -κακά τα ψέματα- έγιναν τεράστιες προσπάθειες προς την οικονομική εξυγίανση του συλλόγου. Και φυσικά πολλές “θυσίες”.

Η αντίδραση του προπονητή του Άρη και ο εκνευρισμός του στην ερώτηση για το ενδεχόμενο αλλαγών χθες στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου φανερώνει ότι είναι πιεσμένος και αυτός, ωστόσο συνεχίζει να υπερασπίζεται τις επιλογές του.

Το ερώτημα είναι μέχρι πότε…

To Top