“Φωνάζει” για μεταγραφική ενίσχυση η ομάδα – Ασφυκτικά τα οικονομικά όρια

Το γεγονός ότι ο Άρης χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση “φωνάζει” από… χιλιόμετρα. Ο περιορισμός των μεταγραφών για δεύτερη συνεχή χρονιά και ο εκ του αποτελέσματος ανεπιτυχής σχεδιασμός του καλοκαιριού φέρνει τους κίτρινους με την πλάτη στον τοίχο.

Προφανώς και η μεταγραφική περίοδος του Γενάρη θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα και σημαντική για τον Άρη, με την νέα διοίκηση να έχει την “καυτή πατάτα” της ενίσχυσης, αλλά και δεδομένες τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες σε συνδυασμό με τον περιορισμό που παραμένει σε ισχύ. Τα οικονομικά όρια του Άρη είναι… ασφυκτικά!

Ο Άρης θέλει να ενισχυθεί με παίκτες που θα μπορέσουν να βοηθήσουν άμεσα καταλυτικά, με τον περιορισμό όμως να δένει τα χέρια. Παράλληλα θα ήταν ευχής έργο να υπάρξουν παίκτες οι οποίοι ξέρουν την ομάδα κι έχουν ιδέα από το περιβάλλον της ομάδας.

Ήδη υπάρχει η περίπτωση του δανεισμού για έξι μήνες του Γιάννη Γιαννιώτα από την Ντίσελντορφ, παρά τις όποιες δυσκολίες παρουσιάζει. Και δεν είναι η μόνη στο “τραπέζι”…

Πρέπει να σημειωθεί ότι μπορεί να αποκτηθεί μόνο ένας Έλληνας άνω των 24 ετών, κανένας ξένος και απεριόριστοι Έλληνες κάτω των 24 ετών.

Από κει και πέρα, ο Ζόραν Λόντσαρ με τις δηλώσεις του χθες μετά τον αγώνα κατέγραψε συνολικά… 9 θέσεις του Άρη που “πονάνε” και ζητούν άμεση ενίσχυση. Όπως είπε χαρακτηριστικά: “Αυτό το υλικό είναι για μετά από δύο χρόνια. Αυτή τη στιγμή είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Χρειάζεται τερματοφύλακας, δύο ακραίους μπακ, δύο αμυντικά χαφ, δεξί εξτρέμ, δύο σέντερ μπακ, έναν επιθετικό”. Μπορεί να θεωρηθεί υπερβολικός ο Σέρβος προπονητής, αλλά προφανώς ήθελε να καταδείξει τη μεγάλη ανάγκη για μεταγραφική ενίσχυση.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες, αφού συγκροτηθεί η λίστα των παικτών που και θα θέλει ο Άρης, αλλά κυρίως θα μπορεί να αποκτήσει.

To Top