Φωνάζει ο Άρης για την… αβάντα στις Αθηναϊκές ομάδες

Ο Αρης πραγματοποίησε φέτος μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α2 πόλο και δείχνει με την βελτίωση μάλιστα των ακαδημιών του, ότι επιστρέφει στην ελιτ σιγά σιγά της Ελληνικής υδατοσφαίρισης.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Αφού έγινε η κλήρωση των πλέι οφ της Α2, οι κιτρινόμαυροι έχουν δίκαια, παράπονα, επειδή δεν τους ανατέθηκε ο όμιλος στην πόλη τους και θα μετακινηθούν εκ νέου.

Η ανακοίνωση στα social media είναι η ακόλουθη:

Έγινε σήμερα η κλήρωση των ομίλων ανόδου της Α2 Εθνικής κατηγορίας και δυστυχώς όλες οι ομάδες της περιφέρειας (Βόλου – Πάτρας – Θεσσαλονίκης) ειναι αυτές που θα ξενιτευθούν και πάλι!!

Οι Αθηναϊκές ομάδες ούσες από 2 σε κάθε όμιλο μπήκαν στην κληρωτίδα χωρίς να υπολογιστεί καθόλου οτι μόνο οι ομάδες του βόρειου ομίλου είχαν μετακινήσεις στην Ά φάση του πρωταθλήματος !!!

Και έτσι ο ένας όμιλος ορίστηκε να γίνει στην Αθήνα και ο άλλος μπήκε σε κλήρωση παρά τις εντονες διαμαρτυρίες της ομάδας μας και του ΟΦΘ και της απειλης ακόμα και για αποχώρησή της ομαδας μας από το πρωτάθλημα!!

Η κλήρωση έβγαλε πάλι Αθήνα και έτσι όποια ομάδα των Αθηνών ανέβει στην Α1 η χρονιά μπορεί να της κοστίσει γύρω στα 150 ευρώ σε μετακινησεις εφόσον δεν βγήκε ούτε μια φορα εκτος Αττικής Οδού !! Ενώ στην ομάδα μας κόστισε περισσότερο από 12.000 ευρω!!(μετακίνηση Ξενοδοχείο και ταλαιπωρία αθλητών)
Τα συμπερασματα δικα σας!!
Εμεις απλα ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!”

To Top