Φωνάζει ο Άρης… Κύπρου: “Είμαστε η μόνη ομάδα που αδικείται αν διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα”

Ο Άρης Λεμεσού φωνάζει στην Κύπρο, γιατί εφόσον διακοπεί το πρωτάθλημα στην μεγαλόνησο, θα του στερήσουν το δικαίωμα για τον άνοδο!

O Άρης Λεμεσού είναι μία κυπριακή ποδοσφαιρική ομάδα με έδρα τη Λεμεσό. Αποτελεί μέρος του αθλητικού σωματείου Άρη Λεμεσού. Επίσης κάποιες αναφορές λένε ότι το όνομα του συλλόγου είναι εμπνευσμένο από τον αθλητικό σύλλογο του Άρη Θεσσαλονίκης καθώς οι Έλληνες φίλαθλοι του Σούλι ήταν φίλαθλοι του Άρη Θεσσαλονίκης. Ο Άρης αποτελεί ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ), φορώντας πάντως αντί για τα κιτρινόμαυρα πράσινα και λευκά.

Το kerkida.net επικοινώνησε με τον ποδοσφαιριστή του Άρη, Ευγένιο Κυριάκου που μας μίλησε για το πως κρατιέται σε φόρμα στην καραντίνα ενώ μας παρέθεσε την άποψή του για το αν πρέπει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα στη Β΄Κατηγορία…

Πως περνάς την ώρα στην καραντίνα…; “Έχει περάσει αρκετός καιρός από τη μέρα που σταμάτησε το πρωτάθλημα. Βρισκόμαστε σε αυτή την κατάσταση και είμαστε συνέχεια σπίτι όμως προσωπικά προπονούμαι καθημερινά με πρόγραμμα που μας έχει δώσει η ομάδα αλλά και μόνος αφού έχω αρκετό χρόνο. Τις υπόλοιπες ώρες βλέπω ταινίες ή μαγειρεύω για να περνά ευχάριστα η ώρα στο σπίτι”.

Θα είστε σε ετοιμότητα όταν αρχίσει το πρωτάθλημα; “Προπονούμαστε καθημερινά και προσπαθούμε να είμαστε σε καλό επίπεδο όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Τώρα θα μας επηρεάσει σίγουρα γιατί πριν σταματήσει το πρωτάθλημα ήμασταν σε εξαιρετική κατάσταση και σίγουρα με την αποχή μετά από τόσο καιρό δεν θα είμαστε όπως πριν. Σίγουρα οι ψηλές θερμοκρασίες θα επηρεάσουν αρνητικά το νιώθουμε. Φυσικά και στην αρχή της σεζόν οι θερμοκρασίες είναι πολύ ψηλές και είναι πιο δύσκολο για εμάς”.

Ο Άρης διαφοροποίησε τη θέση του από τις άλλες ομάδες και θέλει να ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα. Ποια η άποψή σου; “Ο Άρης έχει άλλη άποψη από τις άλλες ομάδες γιατί η απόφαση βγήκε από τους άλλους. Η μόνη ομάδα που αδικείται αν διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα είναι ο Άρης. Οι άλλες ομάδες είναι είτε κερδισμένες από αυτό, είτε αδιάφορες και μένει ο Άρης αδικημένος, οπότε είναι λογικό να αντιδρά. Η άποψή μου είναι να εξαντληθούν οι πιθανότητες να συνεχιστεί το πρωτάθλημα και να κερδίσουν την άνοδο οι ομάδες στο γήπεδο γιατί δώσαμε πολλά μέσα στη σεζόν. Αν δεν τα καταφέρουμε στο τέλος θα ξέρουμε ότι χάσαμε στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά”.

Με τα θέματα των πληρωμών τι συμφωνήσατε με την ομάδα; “Για το οικονομικό θέμα μιλάμε με τους ανθρώπους της ομάδας αλλά και με τον ΠΑΣΠ για να ξέρουμε και εμείς τι δικαιούμαστε γιατί η περίοδος είναι δύσκολη για όλους μας και όλοι χρειαζόμαστε τα δεδουλευμένα μας”.

To Top