ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Φωνάζουν για “σφαγή” στη Βέροια: “Δεν μας δόθηκε πέναλτι, από ανύπαρκτο φάουλ το γκολ του Απόλλωνα”

Εντός έδρας ήττα (0-1) υπέστη από τον Απόλλωνα Πόντου η Βέροια, στην πρεμιέρα της στη Φούτμπολ Λιγκ. Μετά τον αγώνα στην Ημαθία, ο προπονητής της Βασίλισσας του Βορρά, Απόστολος Χαραλαμπίδης, εξέφρασε παράπονα από τη διαιτησία του Τσέτσιλα (Γρεβενών) και ανέφερε:

“Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Έδωσαν την ψυχή τους, έπαιξαν σύμφωνα με το πλάνο. Το ποδόσφαιρο δεν είναι δίκαιο, χωρίς ευκαιρία η Καλαμαριά μας πήρε το ματς. Με την δουλειά που γίνεται θα έρθουν τα αποτελέσματα. Το πιο δίκαιο θα ήταν η ισοπαλία.

Αδικηθήκαμε από το πέναλτι που δεν δόθηκε και στην φάση του γκολ, που δεν υπήρχε φάουλ. Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο, είναι στο χέρι μας να πάρουμε αλλού τους βαθμούς που χάσαμε εδώ. Ήταν επιλογή μας να δώσουμε στο δεύτερο μέρος χώρο στον αντίπαλο”.

Εκ μέρους των παικτών τοποθετήθηκε στη συνέντευξη τύπου ο Δημήτρης Σουλιώτης, ο οποίος δήλωσε: “Θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια. Το αποτέλεσμα είναι άδικο, έπρεπε να πάρουμε τουλάχιστον ισοπαλία. Σήμερα μας αδίκησε η διαιτησία στο πέναλτι του Μπαστιάνου και στην φάση του γκολ που δεν υπήρχε φάουλ. Είμαστε νεανική ομάδα και έχουμε το μέλλον μπροστά μας”.

Πηγή: kerkidasport.gr

To Top