ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Φωνάζουν παρών στον Άρη Φετφατζίδης και Έμαν μετά τις Εθνικές

Ο Μίκαελ Ένινγκ γνώρισε τους ποδοσφαιριστές του Αρη ενόψει Ξάνθης και ετοιμάζεται να γνωρίσει άλλους δυο που είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο Γερμανός με την επιστροφή των διεθνών και την ανάρρωση του Βέλεθ θα έχει όλους στην διάθεσή του, ώστε σιγά-σιγά να βάζει σε μία σειρά τις σκέψεις του για την αρχική ενδεκάδα.

Εκτός από τον Μιχάι Κόρχουτ, που ολοκλήρωσε νωρίτερα τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ουγγαρίας, άλλοι δυο παίκτες θα ενταχθούν στο πρόγραμμα του 53χρονου προπονητή.

Ο Γιάννης Φετφατζίδης παρά το πειθαρχικό του παράπτωμα στον αγώνα με την Ιταλία ήταν κανονικά στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας, στο χθεσινό ματς κόντρα στην Βοσνία, συμμετέχοντας ενεργά στην νίκη στα τελευταία λεπτά, όταν μπήκε ως αλλαγή στο 83′, ενώ ο Φαμπιάν Έμαν, ήταν  και πάλι κάτω από τα δοκάρια της U21 της Αυστρίας, απέναντι στην Αγγλία στην βαριά εκτός έδρας ήττα με 5-1, ενώ απέκρουσε πέναλτι στο 85′.

Ο Έλληνας διεθνής θα είναι κανονικά παρών στην σημερινή προπόνηση, καθώς ο αγώνας έγινε στην Αθήνα, ενώ σήμερα αναμένεται να επιστρέψει και ο Αυστριακός γκολκίπερ.

To Top