Φωνάζουν στη Ρεάλ για τη διαιτησία κόντρα στην Ατλέτικο (video)

Η Μαδρίτη είχε χώρο μόνο για μία απ’ τις δύο μεγάλες ομάδες της στους προημιτελικούς του «Copa del Rey» κι αυτή τη φορά εκείνη που… χαμογέλασε ήταν η Ατλέτικο, η οποία νίκησε τη Ρεάλ με 4-2 στην παράταση (2-2 κανοική διάρκεια) στο βροχερό «Metropolitano» και πήρε μία μικρή «ρεβάνς» για τον προ ημερών αποκλεισμό της απ’ τη «βασίλισσα» στον τελικό του Super Cup Ισπανίας. Τα γκολ των Γκριεζμάν και Ρικέλμε στην παράταση, χάρισαν στους «ροχιμπλάνκος» το «εισιτήριο» για τους «8» σ’ άλλο ένα καταπληκτικό παιχνίδι ανάμεσα στους δύο «αιώνιους» της Μαδρίτης.

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι φαίνεται πως δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένοι με την διαιτησία, όπως φάνηκε και από τα σχόλια που έγιναν μετά την αναμέτρηση στο επίσημο κανάλι της Ρεάλ.

«Το Κύπελλο είναι τριτοκοσμικό. Έκαναν εννέα φάουλ στο πρώτο ημίχρονο και δεν έδωσαν ούτε κίτρινη κάρτα. Από το πρώτο ημίχρονο έβλεπες τη διάθεση του διαιτητή. Ο Ντε Πολ έπρεπε να είχε αποβληθεί και αυτό που έκαναν στον Μπραχίμ και τον Βινίσιους είναι απαράδεκτο. Και δεν έχουν δείξει ούτε ένα ριπλέι. Είναι απαράδεκτο να νομιμοποιείται το ξύλο της Ατλέτικο εναντίον των παικτών της Ρεάλ. Αυτό που συνέβη ήταν ντροπιαστικό. Ας θυμηθούμε ότι ο Κουάντρα Φερνάντεθ είναι ο Κλος Γκόμεζ της Ατλέτικο Μαδρίτης. Με τον Κλος Γκόμεθ η Μπαρτσελόνα δεν έχασε ποτέ, είναι ο άνθρωπος που διαχειρίζεται το VAR, ενώ με τον Κουάντρα Φερνάντεθ η διαιτησία ήταν απαράδεκτη» ακούστηκε, μεταξύ άλλων.

To Top