«Φωνές» για… επιστροφή στη Superleague 2, κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο

Χωρίς αποτέλεσμα οι μέχρι στιγμές ενέργειες της Superleague 2 για τα χρήματα που δικαιούται από το στοίχημα και πλέον υπάρχουν “φωνές” για επιστροφή στη δράση.
Στον… πάγο εδώ και τρεις εβδομάδες η δεύτερη τη τάξει κατηγορία, που αποφάσισε να βάλει προσωρινό λουκέτο, ως μέτρο αντίδρασης στη μη τήρηση των δεσμεύσεων από πλευράς κυβέρνησης και συγκεκριμένα του Λευτέρη Αυγενάκη, για τα χρήματα που έπρεπε να λάβει από τη φορολόγηση των κερδών του στοιχήματος.

Για αύριο (22/2) έχει οριστεί διοικητικό συμβούλιο στη Superleague 2 και πλέον όλα μοιάζουν ανοιχτά, καθώς υπάρχουν “φωνές” για επιστροφή στη δράση, αφού μέχρι στιγμής δεν έχουν ευοδωθεί οι προσπάθειες για να πάρουν περισσότερα χρήματα οι ομάδες.

Ο χρόνος άλλωστε αρχίζει σιγά-σιγά να πιέζει, την ίδια στιγμή όμως που αρκετές ομάδες υποστηρίζουν ότι αν αρχίσει το πρωτάθλημα, θα πρέπει να δώσουν χρήματα που αυτή τη στιγμή δεν διαθέτουν.

Ακόμα πάντως κι αν την Τετάρτη αποφασιστεί να επιστρέψουν στα γήπεδα (απαιτείται απλή πλειοψηφία στην ψηφοφορία), φαντάζει σχεδόν αδύνατο να γίνει αγωνιστική το προσεχές Σαββατοκύριακο.

To Top