“Φωνή λαού” στην προπόνηση της ομάδας: “Σώστε τον Άρη”, το μήνυμα των οργανωμένων!

Φωνή λαού! Περίπου 100 οπαδοί του Άρη βρέθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου, όπως ήταν στις προθέσεις τους και σε έντονο ύφος ζήτησαν από τους ποδοσφαιριστές να δείξουν “άλλο πρόσωπο” από εδώ και στο εξής και να κρατήσουν την ομάδα στη Σούπερ λίγκα!

Οι οργανωμένοι οπαδοί των κίτρινων απευθύνθηκαν σε έντονο ύφος στους ποδοσφαιριστές και απαίτησαν από τους παίκτες να αλλάξουν την εικόνα τους ως προς την αγωνιστικότητα, το πάθος και την διάθεση που δείχνουν μέσα στο γήπεδο.

Ζήτησαν επίσης τον λόγο, όχι για κακές εμφανίσεις, αλλά για θέματα έλλειψης προσπάθειας και αγωνιστικότητας που παρατηρήθηκαν σε παιχνίδια “χωρίς αύριο”, όπως αυτό της Δευτέρας με τον Πλατανιά, στην Κρήτη.

Παράλληλα, μίλησαν με θετικά λόγια για ορισμένους παίκτες που παρά το γεγονός ότι είναι λίγο καιρό στην ομάδα δείχνουν μεγάλη διάθεση και καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια.

Οι οπαδοί απαίτησαν από τους παίκτες τη νίκη στον Κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό και τη σωτηρία της ομάδας.

Η γενικότερη παρουσία των εκπροσώπων των φιλάθλων ήταν στο πλαίσιο της αγωνιστικής αφύπνισης όλων ενόψει των καθοριστικών αγώνων που έρχονται για την ίδια την επιβίωση του Άρη!

To Top