Φωνή λαού! Τι ζητάει ο κόσμος από τον πρωθυπουργό!

Η είδηση για την προσπάθεια των φορέων του Άρη να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό έκανε αίσθηση στον κόσμο της ομάδας, μια και (έστω και τώρα) οι κίτρινοι δείχνουν αποφασισμένοι να κινηθούν με αποφασιστικότητα προς την κατεύθυνση «απόδοσης δικαιοσύνης» απέναντι στον ιστορικό σύλλογο!

Δεχθήκαμε ήδη αρκετά μηνύματα από τους φιλάθλους του Άρη για το ποια πρέπει να είναι η κατεύθυνση στην οποία θα κληθούν να κινηθούν οι παράγοντες των κίτρινων.

Το PRESSARIS ζητάει τη συμμετοχή του κόσμου, σε μια άτυπη δημοσκόπηση, προκειμένου όποιος θέλει να στείλει στο e mail του σάιτ την άποψή του σχετικά με το τι πρέπει να έχει η «ατζέντα» της επικείμενης συνάντησης.

Τα μηνύματα που πήραμε είναι ήδη πολλά., Δημοσιεύουμε κάποια από αυτά (επώνυμα), όπου φαίνεται η… οργή του κόσμου!

Μπορείτε να στέλνετε την άποψή σας στο [email protected]

Συγκεκριμένα:

Ισονομία, ενημερότητες, ρύθμιση

Ο Γιώργος Κουμπότης γράφει:

“To πρώτο πράγμα που πρέπει να ζητήσει είναι η ισονομία σε όλα τα αθλήματα. Γιατί τόσα χρόνια τον Άρη μας τον έχουνε “στημένο” ενώ άλλοι σύλλογοι κάνουν πολύ χειρότερα πράγματα αλλά δεν τιμωρούνται.

Το δεύτερο που πρέπει να ζητήσει είναι να παρέμβει η πολιτεία -αν μπορεί και αν θέλει βέβαια- σε όλα αυτά που κατά καιρούς έχουν αποκαλυφθεί και για την Ε.Π.Ο και για τις πλαστές ενημερότητες που έχουν βγει στη φόρα.

Τρίτο και τελευταίο πρέπει να γίνει κάποια ρύθμιση με τα χρέη. Δεν γίνεται εμείς 2 χρόνια τώρα να παλεύουμε με τα πιτσιρίκια,να μην έχουμε δικαίωμα μεταγραφών και άλλοι να έχουν παγωμένα χρέη (παοκ) ή να της χαρίζονται (αεκ).

Εγώ αν ήμουν στον φορέα που λέγεται ΑΡΗΣ αυτά θα ζητούσα…”

 Πολλά τα ΠΡΕΠΕΙ

Ο Χρήστος Βενέτης γράφει:

“Το θέμα είναι λεπτό και θέλει οξυδέρκεια και απόλυτη συναίσθηση πόσους και ποιούς εκπροσωπούν. Η συμπεριφορά τους να είναι ανάλογη του μεγαλείου του συλλόγου και όχι της σημερινής δεινής οικονομικής του θέσης.

Όσο για τα αιτήματα να έχει να γράφει κανείς.

Γηπεδικό (η Θέρμη δεν είχε υποσχεθεί στον ΑΡΗ;) ρύθμιση χρεών, βοήθεια στην εύρεση επενδυτή κλπ. Αυτό που ΠΡΕΠΕΙ να γίνει κατανοητό είναι ότι οι υποσχέσεις και τα ΘΑ δεν αρκούν. Και επίσης θα ΠΡΕΠΕΙΙ να καταστήσουν σαφές ότι υπάρχει μηδενική ανοχή σε τυχόν εύνοια του συμπολίτη ειδικά με τερτίπια νομικίστικα. Θα ΠΡΕΠΕΙ επίσης να αναφερθεί και περιληπτικά η σκανδαλώδης”

 Τέρμα οι σπατάλες και τα λαμόγια

Ο Χρήστος Δοάνης γράφει:

“Ο ΑΡΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΙΣΟΝΟΜΙΑ.
ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΣΧΥΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ.ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΜΩΣ, ΧΩΡΙΣ ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ. ΝΑ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΕΞΗΣ:
1). ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΑΡΕΙΑΝΩΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ 1.500.000 Ευρώ….ΤΩΡΑ.
2). ΕΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΑΡΗ, ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΑΛΛΟ 1.500.000 Ευρώ…ΤΩΡΑ, ΑΜΕΣΑ. ( 15.000 φίλαθλοι Χ 100 Ευρώ= 1.500.000 ).
Επειδή ο κόσμος του ΑΡΗ δεν έχει πια εμπιστοσύνη στους παληούς ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, προτείνω τα χρήματα να αναλάβει να τα μαζέψει η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ του ΑΡΗ, καθώς και την ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ αυτών.

ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ αλλά και για ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ.
Για τους παραπάνω σκοπούς οι ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ καλούνται να ενεργοποιήσουν τις ΣΗΜΑΙΕΣ του ΑΡΗ που είναι ακόμη ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ …… ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ.
3). ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΟΥ ΑΡΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ…ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΓΚΡΙΝΕΙ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.
Ο καθένας ( ΦΙΛΑΘΛΟΙ, ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ, ΤΕΧΝΙΚΟΙ) θα κάνει την ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ και δεν θα μπλέκεται ο ΕΝΑΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΝΟΥ.

ΣΥΝΘΗΜΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ…..Σ’ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ.  ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ.

Δοάνης Δημήτρης….ΦΙΛΑΘΛΟΣ του ΑΡΗ απο το 1960.
Ο ΑΡΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ.

μέχρι σήμερα εύνοιά του ( αλήθεια με το ξ…α Τσοχατζόπουλου Σαχπαζίδη και σία και τα παγωμένα χρέη ΠΑΟΚ έγινε κάτι;)”

 Το… κιτρινόμαυρο Μόναχο

Ο Στάθης Ευσταθολαδης από το Μόναχο γράφει:

“Τι θα ζητουσα αν κατεβαινα να δω τον κυριο Σαμαρα για τον ΑΡΗ?

Επενδυτή, πως όμως? Μεσω συνδεσης της προσελκυσης επενδυσεων στη Βορεια Ελλαδα. πχ λιμανι ΟΛΘ, Σιδηροδρομος, ΔΕΠΑ, και φυσικα μεσω της ενταξης του ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ σε εργο περιφερειας που θα περιλαμβανει< κλειστο υπογειο παρκινγκ, ενωση ολων των θυρών του γηπεδου, κολυμβητήριο 8 διαδρομών και 50αρα πισίνα, νεες σουιτες, όλο το γήπεδο καλυμένο.

Επίσης θα ζητουσα να μπει αμεσοτερα ο εισαγγελεας στο ελεγχο του πορισματος και να γίνει οπως σε ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ ετσι και σε ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ τα αντιστοιχα, διευρυνση παρκινγκ, σουιτες σε μπασκετ, νεοι εμπορικοί χώροι και ενωση με κερκιδες του γηπεδου.

Αλλα δε ειμαι αυτός που θα μιλήσει, ελπίζω αυτός που θα είναι να πετυχει το καλύτερο δυνατό.

ARIS MÜNCHEN CLUB

 Επιτέλους διεκδίκηση

Ο αναγνώστης με το όνομα Παναγιωτης Στεφανίδης (σ.σ. προφανώς είναι συνωνυμία με τον πρόεδρο της ΠΑΕ) σημειώνει:
“Καλησπερα,επιτελους αυτος ο συλλογος θα πρεπει να μαθει να διεκδικει,η ακομα και να απαιτει οταν βλεπει τι συμβαινει γυρω του , χωρις να υπαρχει καμια απολυτως αντιδραση, και πολλοι το εκλαμβανουν αυτο ως αδυναμια.καλη η συναντηση με το πρωθυπουργο κ τον εκαστοτε πολιτικο αλλα θα πρεπει την υστατη αυτη ωρα να ζητηθει επιτελους ενα κονδυλι σε οτι αφορα την αναπτυξη του συλλογου(απο πλευρας εγκαταστασεων)  συμφωνα και με το νομο καλαφατη. και αν ειναι εφικτο να γινει το κολπο γκροσο με καποιο μεγαλο επενδυτη που τοσο πολυ εχει αναγκη αυτος ο συλλογος.”

To Top