Φως στο τούνελ από το Υπουργείο Οικονομικών! Έγγραφο που ενισχύει την αισιοδοξία

Μπορεί το δικαστήριο να έδωσε αναβολή, λόγω της αποχής δικαστικών και δικηγόρων για τις 11 Ιανουαρίου, σε ότι αφορά την υπαγωγή στο άρθρο 99, όμως η προσπάθεια των κίτρινων δεν έχει σταματήσει, προκειμένου να είναι έτοιμος ο σύλλογος σο πιο αποφασιστικό βήμα της επιβίωσης.

Σε αυτό το πλαίσιο ένα έγγραφο που απέστειλε το Υπουργείο Οικονομικών προς την ΦΑΕ Θεσσαλονίκης, προκαλεί φως στο τούνελ και αυξάνει την κιτρινόμαυρη αισιοδοξία.

Με το έγγραφο αυτό, το Υπουργείο ζητάει ενημέρωση για το ακριβές ποσό που χρωστάει η ΠΑΕ Αρης στην εφορία, ζητώντας παράλληλα από την υπηρεσία να συντάξει μια έκθεση για την «ακριβή εικόνα» του Αρη αναφορικά με το ποσό που θέλει να βάλει σε 90 δόσεις, εξασφαλίζοντας έτσι τη συναίνεση του Δημοσίου για το άρθρο 99.
Η ερμηνεία που δίνεται από την νομική επιτροπή των κίτρινων, αλλά και την Κοινωνία Μελών είναι ότι η κίνηση αυτή αποτελεί τους πρώτους «καρπούς» των ενεργειών που έχουν γίνει στην Αθήνα, όταν οι άνθρωποι του Άρη έφτασαν μέχρι το Μαξίμου.

Όπως κατ’ επανάληψη έχει ειπωθεί, η συμφωνία με το Δημόσιο είναι στρατηγικής σημασίας, μια και αποτελεί το 55% των πιστωτών της ΠΑΕ.

 

To Top