Φως στο τούνελ για τους Καστίγιο, Φατί, Ντίκο και Σανκαρέ!

Σε μια από τις «καυτές» υποθέσεις, πραγματική θηλιά για τον σύλλογο, όπως είναι οι οφειλές σε τέσσερις πρώην ποδοσφαιριστές του Άρη, φάνηκε φως στο τούνελ!

Ο λόγος για τις υποθέσεις των οφειλών προς τους Καστίγιο, Φατί, Ντίκο και Σανκαρέ, το συνολικό ποσό των οποίων είναι κομβικής σημασίας για το άρθρο 99, ενώ αποτελεί ένα σημαντικό ποσοστό στα χρέη που βαραίνουν τον σύλλογο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS, έγινε μια πρώτη ουσιαστική επαφή ανάμεσα στους ανθρώπους του Άρη και τον νομικό εκπρόσωπο των τεσσάρων ποδοσφαιριστών. Από την πλευρά των παικτών χαρακτηρίζεται ως η πλέον ουσιαστική συζήτηση των τελευταίων μηνών, την ώρα που υπάρχει η θέληση της κίτρινης ΠΑΕ να διακανονιστεί μια οικονομική «πληγή» που κρατάει τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια πρώτη προφορική συμφωνία για την καταβολή ενός ποσού (60.000 ευρώ) και τα υπόλοιπα χρήματα να διακανονιστούν σε δόσεις. Εφόσον τα προφορικά γίνουν και πράξεις, θα έχει γίνει ένα μεγάλο βήμα για την επίλυση του συγκεκριμένου «καυτού» θέματος.

Η υπόθεση είναι στη φάση, όπου δεν μετρούν οι προθέσεις, αλλά οι πράξεις. Κι αυτές αναμένονται κι από τις δυο πλευρές.

 

 

To Top