Χωρίς κατηγορία

Φωτιάδης: "Γιατί έχω θέσει την παραίτησή μου στον Παπαγεωργίου…"

Με επιστολή του, ο αντιπρόεδρος του ΑΣ Άρης τοποθετείται εκ νέου στα θέματα του συλλόγου, μέσα στην οποία ανάμεσα στ’ άλλα αναφέρει ότι έχει θέσει την παραίτησή του από το διοικητικό συμβούλιο!

Αναλυτικά:

“Σχετικά με το δημοσίευμα της έγκριτης αθλητικής εφημερίδος, “MetroSport” (αριθ.φ. 0469 από 8/9/2014, σελ. 14). όπου υπάρχει αναφορά στο όνομά μου και κάνει λόγο για “…διαφωνία του με τον χειρισμό ορισμένων θεμάτων που έχουν να κάνουν με το ποδοσφαιρικό τμήμα…” που είχε ως αποτέλεσμα την παραίτησή μου από το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΄Αρη, η υπόθεση έχει ως εξής, προς αποφυγή παρερμηνειών τις κρίσιμες ώρες που περνάει ο ΄Αρης μας.

Αρχικά σας παραπέμπω εκ νέου στην ανακοίνωσή μου από 31 Αυγούστου 2014 και στο περιεχόμενό της…Κυρίως δε στο υστερόγραφό της…
Ουδεμία διαφορά υπήρξε με οποιονδήποτε στον Ερασιτέχνη ΄Αρη και εμού προσωπικά.
Πληροφορίες που αποτελούν προϊόν παραπληροφόρησης, και θέλουν να διχάσουν τον ΄Αρη, καλό θα είναι αποφεύγονται . Ο έλεγχος των πηγών και η διασταύρωση των όποιων πληροφοριών, εκ μέρους των δημοσιογράφων, είναι επαγγελματικά μια επιβεβλημένη διαδικασία, που διδάσκεται σε όλες τις Σχολές, από τον πρώτο μήνα!
Παραίτηση υπέβαλα την Παρασκευή το βράδυ 5 Σεπτεμβρίου 2014. Οι λόγοι της παραίτησής μου, είναι αποκλειστικά δικό μου θέμα και δεν αφορούν κανέναν. Είναι αναφαίρετο δικαίωμά μου.
Οι έχοντες γνώση των προσωπικών μου θεμάτων, γνωρίζουν πως αντιμετωπίζω, πάρα πολύ σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα, το οποίο δεν μου επιτρέπει να ασχοληθώ όπως θα ήθελα και όπως θα έπρεπε και επιβάλει η σοβαρότητα του ΄Αρη μας.
Το να κρατώ μια θέση στο ΔΣ του Ερασιτέχνη ΄Αρη, πόσο μάλλον την θέση του Αντιπροέδρου, θα ήτανε τεράστιο λάθος εκ μέρους μου. Σέβομαι τον εαυτό μου και την αγαπημένη μου ομάδα έθεσα την παραίτησή μου στον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΄Αρη και φίλο μου κ. Χ.Παπαγεωργίου ο οποίος με τίμησε τα μέγιστα δίδοντάς μου το αξίωμα του Αντιπροέδρου του Α.Σ. ΄Αρης.
Τον ευχαριστώ εκθύμως και εκ βάθους ψυχής για την τιμή μου έκανε!
Σεβόμενος τον άνθρωπο που δόξασε τον ΄Αρη και φίλο μου Χάρη Παπαγεωργίου, έθεσα στην διάθεσή του την παραίτησή μου. Η παραίτησή μου θα τεθεί ενώπιον του Δ.Σ. του Α.Σ. ΑΡΗΣ, τις επόμενες ημέρες.
Κάθε άλλη ιδιωτική ή δημόσια αναφορά για τους λόγους και τις αιτίες, της υπό εξέταση παραίτησής μου, είναι προϊόν παραπληροφόρησης και εκ του πονηρού.Οι λόγοι είναι αποκλειστικά και μόνον προσωπικοί και αφορούν πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, μέλους της οικογενείας μου.
Με ιδιαίτερη Τιμή
΄Ομηρος Γ. Φωτιάδης”
To Top