ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φωτιάδης: “Στήριξη στον Άρη! Εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρουμε”!

Ο… μίστερ 2114 (μέχρι τότε ανανέωσε την συνδρομή του στον Ερασιτέχνη) Πόλυς Φωτιάδης μίλησε στο Yellow Radio 101,7 λίγα λεπτά πριν αναχωρήσει το αεροπλάνο που θα μεταφέρει τον ίδιο και την αποστολή του Άρη στο Καζακστάν. Έτσι, είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε μερικά γεγονότα σχετικά με την προσφορά του στον σύλλογο του Άρη, όπως και το πως θεωρεί εκείνος πως θα εξελιχθεί ο αγώνας με την Αστάνα.

Αναλυτικά:

Πως φαίνεται πως θα εξελιχθεί ο αγώνας με την Αστάνα: Συγκρατημένος είμαι εγώ, γιατί είναι μία ομάδα που έχει ματς «στα πόδια» της. Αυτό που κάνουμε τώρα είναι ένα εξαιρετικό ταξίδι, σε μία χώρα που δεν θα κάνουμε ποτέ διακοπές στην ζωή μας. Μας δίνει αυτή την χαρά ο Άρης.

Σχετικά με την απίστευτη του εγγραφή στον σύλλογο μέχρι το 2114: Όσα χρήματα δίνω στο Α.Σ., θέλω να τα δίνω μέσω του Α.Σ. και όχι ως χορηγία. Φέτος βοηθάω το πόλο και καταφέραμε τον στόχο μας. Με πλησίασαν αυτά τα παιδιά στην αρχή της χρονιάς, μου είπαν για το όραμα τους και επειδή έπαιζα μικρός πόλο, στο δημοτικό και στο γυμνάσιο στην Ξάνθη, μου άρεσε η ιδέα και το σχέδιο να γυρίσει η ομάδα μετά από 15 χρόνια και το στήριξα. Ουσιαστικά, ότι λεφτά έδωσα φέτος, ζήτησα να πάνε στην ομάδα του πόλο. Αίτημα που δεν μου αρνήθηκε ούτε ο Λευτέρης Αρβανίτης, ούτε ο Χρήστος Βλάχος. Είναι τρομερά σημαντικό να στηρίζουμε τον σύλλογο και έχει ίδια αξία για εμένα, μέχρι και το 1 ευρώ που θα δώσει κάποιος. Δεν παίζει ρόλο τι μπορείς να δώσεις και πόσο. Το 1 ευρώ δυναμώνει τον σύλλογο, όσο λίγο και αν φαίνεται.

Όταν ερωτήθηκε για την ψυχολογία της αποστολής που βρίσκεται κοντά του: Όλοι εδώ είναι σε καλή ψυχολογία, χαρούμενοι, πάμε ένα ταξίδι που είναι πολύ ωραίο γιατί είναι πρωτόγνωρο, συγκριτικά με άλλα που είναι σε Ευρωπαϊκές χώρες. Είναι μακριά και όλοι το περιμένουν με ανυπομονησία. Νομίζω πως θα πάμε καλά, είτε εύκολα, είτε δύσκολα, θα τα καταφέρουμε. Πάμε πιο υποψιασμένοι πλέον, σε σύγκριση με προηγούμενες χρονιές.

Οι δυσκολίες του να βρίσκεσαι δίπλα στον Άρη στο Καζακστάν: Είμαστε 10-15 άτομα έτοιμοι να στηρίξουμε τον Άρη και ελπίζουμε να μην υπάρξει θέμα με την χώρα, διότι οι περιορισμοί σχετικά με τον κορωνοϊό είναι πολύ αυστηροί. Δεν δέχονται τουρισμό εντός και εκτός χώρας μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου και εμάς εδώ ο καθένας έχει δηλωθεί ως ένα μέλος διοίκησης. Τα χαρτιά που συμπληρώσαμε ήταν πολλά και ρωτούσαν πολλές λεπτομέρειες.

To Top