ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Φωτιάδης: “Όλοι δίπλα στο μπάσκετ μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματος μας”

Ο επιχειρηματίας Αρειανός από την Ξάνθη, ο οποίος έχει γυρίσει όλον τον κόσμο με μια σημαία του Άρη και στηρίζει το κιτρινόμαυρο μπάσκετ στα δύσκολα μίλησε για την προσπάθεια απόδρασης του Αυτοκράτορα από την δύσκολη κατάσταση.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Αρχικά για το αν θα γεμίσει το γήπεδο ανέφερε:

Όταν θα κάνουμε τόσοι άνθρωποι τόσα χιλιόμετρα πάνε-έλα από όλη την Ελλάδα δεν μπορώ να δεχτώ ότι κάποιος που είναι Αρειανός και αγαπάει το μπάσκετ δεν θα είναι στο Αλεξάνδρειο. Μου λένε “θα βγω για καφέ”, ποιος καφές; Όλοι στο γήπεδο αύριο. Είναι παιχνίδι… ζωής και ζωής. Και τι ζωής, της ζωής μας. Το τμήμα που μας έκανε Αρειανούς δεν γίνεται να το αφήσουμε τώρα μόνοι μας.

Για το ότι φίλοι του Άρη από όλοι την Ελλάδα αγοράζουν εισιτήρια διαρκείας β’ γύρου για μαθητές, ανέργους κλπ:

Ποιος το κάνει αυτό; καμία άλλη ομάδα, μόνο οι Αρειανοί τα κάνουν αυτά. Κανένας άλλος λαός δεν θα υπήρχε. Το DNA μας έχει γαλουχηθεί τόσα χρόνια, νιώθουμε τα γήπεδα μας παλάτια. Χαίρεσαι να πηγαίνεις στο γήπεδο, χαίρεσαι να βλέπεις την ομάδα.

Για το πόσο έχει “ταξιδέψει” το μπάσκετ του Άρη:

Τελευταία φορά έπαθα πλάκα με έναν από την Μογγολία που μόλις είπα “Ελλάδα” είπε “Άρης” και “Γκάλης”.

Για το τι θα έλεγε στον κόσμο:

Όποιος έρθει στο γήπεδο να φέρει… ένα πενηντάρικο. Πέρα από την πλάκα αν θέλει κάποιος να βοηθήσει, και το ένα ευρώ είναι πολύ σημαντικό. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία.

Ένα μήνυμα για τον αγώνα με την Λάρισα:

Όλοι στο Παλέ, δίνουμε τον υπερπάντον αγώνα. Δίπλα στην ομάδα και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος.

Εγώ που έρχομαι από την Ξάνθη δεν θέλω αν έχω τύψεις ότι άφησε την ομάδα μόνη της. Αυτή η ομάδα με έκανε καλό άνθρωπο, με ώθησε στο μπάσκετ και με απώθησε από κάθε είδους κακό δρόμο.

Το τμήμα αυτό μας βοήθησε να κρατήσουμε ψηλά το κεφάλι, να μιλάν όλοι για εμάς, να μας σφίγγουν το χέρι.

Πρέπει μέχρι τελευταίας ρανίδας του αίματος μας να είμαστε στην ομάδα.

To Top