“Φωτιές” η Μακάμπι του Μπλατ, γαμπρός ο Σόφο! (video)

Η Μακάμπι του Ντέιβιντ Μπλατ είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας με τις προσθήκες που έχει κάνει. Βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και το έδειξε σε τουρνουά στη Γαλλία. Κέρδισε τη Σολέ με σκορ 105-74, την Γκραβελίν με σκορ 93-79 και τη Νανσί με σκορ 86-62!

Ο πρώην τεχνικός του Άρη έχει να διαχειριστεί μια ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες, που διαθέτουν και ταλέντο και εμπειρία. Ο Τζόρνταν Φάρμαρ από τους Λέικερς και τους Νετς, ο Ντέβιν Σμιθ που πέρασε από τον Πανελλήνιο και πέρσι ήταν στη Μακάμπι, ο Θοδωρής Παπαλουκάς και το… αγαπημένο παιδί του Μάικ Σιζέφσκι από το Ντιουκ, Τζο Σέιερ είναι οι κορυφαίες μεταγραφές της “ομάδας του λαού”.

Στην εύκολη επικράτηση επί της Σολέ με 31 πόντους διαφορά η Μακάμπι προσέφερε θέαμα, το συνδύασε με την ουσία και είχε ένα εκπληκτικό Σχορτσανίτη, που τελείωσε το παιχνίδι με 16 πόντους.

Στον αγώνα με τη Γκραβελίν που κρίθηκε στην παράταση ο Παπαλουκάς ήταν από τους πρωταγωνιστές με 12 πόντους, ενώ ο Σχορτσανίτης είχε 6 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Κόντρα στη Νανσί, πρωταθλήτρια Γαλλίας, η Μακάμπι δεν είχε προβλήματα, κερδίζοντας εύκολα με σκορ 86-62 με κορυφαίο τον Τζόρνταν Φάρμαρ (15π.). Ο Παπαλουκάς είχε 2 πόντους και ο Σχορτσανίτης δεν αγωνίστηκε, γιατί επέστρεψε στην Ελλάδα, προκειμένου να παντρευτεί με πολιτικό γάμο!

Δείτε στο βίντεο τη Μακάμπι του Ντέιβιντ Μπλατ και του Σοφοκλή Σχορτσανίτη κόντρα στη Σολέ:

{dailymotion}xla591|560|315|1{/dailymotion}

To Top