“Φωτογράφησε” τους αντικαταστάτες, ποιο είναι το δίλημμα

Το ξαφνικό πρόβλημα του Γιάννη Παπαδόπουλου αλλάζει τα πλάνα του Μιλίνκοβτς ενόψει Πανιωνίου. Ο Σέρβος είχε «συμφιλιωθεί» με την ιδέα της απώλειας του Τριανταφυλλάκου, κενό που θα κάλυπτε με τον Οικονομόπουλο ο οποίος έκανε καλό δεύτερο ημίχρονο με τον Παναιτωλικό.

Με δεδομένο πως ο Έλσνερ αποδίδει εξαιρετικά σαν στόπερ, τα κουκιά ήταν ούτως ή άλλως είναι μετρημένα.  Ο τεχνικός του Άρη έχει πλέον το εξής δίλημμα. Να μετακινήσει τον Σλοβένο στα χαφ και να χρησιμοποιήσει τον Ηρακλή σαν στόπερ.

Αυτή η κίνηση εγκυμονεί κινδύνους καθώς η αμυντική λειτουργία δείχνει σταδιακά να βελτιώνεται. Υπάρξει εξάλλου το ενδεχόμενο να τοποθετηθεί ο Ηρακλής ή ο Σουνάς δίπλα στον Οικονομόπουλο. Σε κάθε περίπτωση, ο Μιλίνκοβιτς «φωτογράφησε» τους πιθανούς αντικαταστάτες του Παπαδόπουλου, ενισχύοντας τα παραπάνω. Οπως είπε χαρακτηριστικά «Αποφάσισα σε αυτό το παιχνίδι θα χρησιμοποιήσω παίκτες που έχουν τα περισσότερα λεπτά στα πόδια τους κι αγωνίστηκαν περισσότερο, γιατί δεν έχουμε περιθώρια για δοκιμές. Όσοι έπαιξαν μέχρι τώρα θα παίξουν και σε αυτό το παιχνίδι».

Με άλλα λόγια θα βάλει παίκτες που έχουν ήδη παίξει (π.χ. Ηρακλής, Σουνάς, Έλσνερ) και όχι κάποιο για πρώτη φορά (π.χ. Νταμαρλή, Καραϊσαρίδη).

To Top