Φωτογραφήθηκαν οι ακαδημίες, ενημερώθηκαν οι γονείς! (photos)

Γέμισε… ζωή και νιάτα το Παλέ χθες το πρωί, στο πλαίσιο της φωτογράφησης των ακαδημιών μπάσκετ του Άρη, ενώ παράλληλα οι γονείς των μικρών αθλητών και αθλητριών είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη δεύτερη συνεδρία με τον εργοφυσιολόγο, Γιώργο Ζιώγα, ο οποίος ανέλυσε τα πάντα γύρω από την σωστή διατροφή των αθλητών.

Όπως ενημέρωσε ο Ερασιτέχνης “πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η φωτογράφηση των τμημάτων υποδομής μπάσκετ του Άρη στο Αλεξάνδρειο, παρουσία όλων των γονέων και των αθλητών/τριών του συλλόγου.

Στη συνέχεια, οι γονείς παρακολούθησαν τη 2η συνεδρία με τον εργοφυσιολόγο, Γιώργο Ζιώγα, ο οποίος τους ανέλυσε τα πάντα γύρω από τη σωστή διατροφή των αθλητών. Τέλος, πραγματοποιήθηκε εξέταση πελματογραφήματος στα αγωνιστικά τμήματα, με σκοπό τον εντοπισμό πιθανών προβλημάτων, που ενδεχομένως παρουσιάζονται και την άμεση αντιμετώπισή τους.

Έτσι, λοιπόν, ολοκληρώθηκε ένα ακόμα σκέλος του αναπτυξιακού προγράμματος των τμημάτων του συλλόγου μας, ενώ η συνέχεια περιλαμβάνει συνάντηση με τον παιδοψυχολόγο”.

To Top