Φωτογραφίες από το εσωτερικό του μπαρ της Θεσσαλονίκης όπου κατέρρευσε η ψευδοροφή

Ολόκληρη η ψευδοροφή ενός κέντρου διασκέδασης στην Θεσσαλονίκη κατέρρευσε ξαφνικά γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα, τραυματίζοντας ελαφρά 20 ανθρώπους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της πυροσβεστικής υπηρεσίας Θεσσαλονίκης, «δύο ώρες περίπου μετά τα μεσάνυχτα ο σταθμός μας ενημερώνεται για κατάρρευση οροφής σε νυχτερινό κέντρο στο κέντρο της πόλης. Τα δύο οχήματα της εξόδου και το διασωστικό όχημα με 8 πυροσβέστες από τον σταθμό μεταβήκαμε άμεσα στο σημείο του ατυχήματος. Εικόνα πανικού με πολλά άτομα ευτυχώς ελαφρά τραυματισμένα.

Η πρώτη ενέργεια μας η αναζήτηση τυχόν παγιδευμένων κάτω από τα κομμάτια της οροφής. Το ευτύχημα ήταν ότι αν και μεγάλος ο αριθμός των ατόμων που τραυματίστηκαν κατά την πτώση της οροφής οι περισσότεροι είχαν ελαφρά τραύματα. Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν τους τραυματίες ενώ πολλοί από αυτούς έφυγαν για τις πρώτες βοήθειες και με δικά τους μέσα. Συνολικά η υπηρεσία μας κινητοποίησε άμεσα δύο οχήματα με 6 πυροσβέστες του 1ου Π.Σ. (στον τομέα του οποίου ήταν το συμβάν ) και 3 οχήματα με 8 πυροσβέστες από τον σταθμό μας . Στο σημείο προσήλθε άμεσα και ο Διοικητής του 1ου Π.Σ.»

trois-2 trois-3 trois-4 trois-5

* Οι φωτογραφίες από το εσωτερικό του μαγαζιού, δημοσιεύτηκαν στον ιστότοπο του ο 2ου Πυροσβεστικού Σταθμού Θεσσαλονίκης.

Πηγή: www.karfitsa.gr

To Top