Φόβοι για την «γρίπη της καμήλας»! Και τρίτος παίκτης άρρωστος στην εθνική Γαλλίας

Συναγερμός έχει σημάνει στις τάξεις της Εθνικής Γαλλίας, καθώς και τρίτος ποδοσφαιριστής βρέθηκε άρρωστος.

Ραμπιό και Ουπαμεκανό ήταν οι δύο παίκτες που κόλλησαν πρώτοι και αυτός ήταν ο λόγος της απουσίας τους από τον ημιτελικό με το Μαρόκο, το βράδυ της Τετάρτης. Αμφότεροι απομονώθηκαν όταν εμφάνισαν υψηλό πυρετό, αλλά φαίνεται ότι οι άνθρωποι των «τρικολόρ» δεν πρόλαβαν την εξάπλωση της ίωσης.

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ επιβεβαίωσε πως έχει έντονα συμπτώματα και ο Κίνγκσλεϊ Κομάν, ενώ σύμφωνα με σχετικά ρεπορτάζ υπάρχει ανησυχία μήπως έχουν προσβληθεί οι ποδοσφαιριστές από την «γρίπη της καμήλας»!

Το πρόβλημα, όπως ανέφερε ο Γάλλος ομοσπονδιακός τεχνικός, ίσως οφείλεται στην χρήση των κλιματιστικών, που είναι συνεχής, λόγω των θερμοκρασιών που επικρατούν στη Ντόχα.

Όπως είναι λογικό, υπάρχει μεγάλη ανησυχία εν όψει του τελικού με την Αργεντινή την προσεχή Κυριακή, ενώ ακόμα και με ελαφριά συμπτώματα οι παίκτες απομονώνονται για να περιοριστεί η διασπορά.

«Έχουμε παίκτες με συμπτώματα, προσπαθούμε να τους προστατέψουμε. Όλοι κάνουν μεγάλη προσπάθεια, οι οργανισμοί τους είναι καταβεβλημένοι και από τις προπονήσεις» είπε ο Ντεσάμπ.

Αξιωματούχοι Υγείας σε όλο τον κόσμο έχουν προειδοποιήσει τους οπαδούς που επιστρέφουν από το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ για τον κίνδυνο να φέρουν σπίτι τη «γρίπη της καμήλας», μια λοίμωξη του αναπνευστικού που προκαλείται από τον ιό του αναπνευστικού συνδρόμου της Μέσης Ανατολής (MERS).

To Top