“Φόρτωσαν” μετάλλια οι πυγμάχοι του Άρη!

Με επιτυχίες για τους πυγμάχους του Άρη ολοκληρώθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων – παμπαίδων που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Ελευθερούπολης στην Καβάλα από 24 έως 27 Οκτωβρίου και συγκομιδή δυο αργυρά και τρία χάλκινα μετάλλια.

Το τμήμα πυγμαχίας του Άρη συμμετείχε με επτά αθλητές από τους οποίους οι πέντε ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών και τίμησαν για άλλη μια φορά τα χρώματα του ΑΡΗ κατακτώντας μετάλλια στις κατηγορίες που αγωνίστηκαν.

Συγκεκριμένα στην κατηγορία των παμπαίδων ο Κωνσταντίνος Μουράβας στα 52 κιλά κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο της κατηγορίας του, ενώ ο Δημήτρης Κατριβάνος στα 63 κιλά, ο Ευάγγελος Αρναουτίδης στα 75 κιλά και ο Πέτρος Τσιόνκης στα 80 κιλά κατέκτησαν τα χάλκινα μετάλλια των κατηγοριών τους.

Στην κατηγορία των παίδων ο Αλέξανδρος Ασκαρέλης κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στα +80 κιλά ενώ οι άλλοι δυο αθλητές του Άρης, Αχιλλέας Θεολόγου και Αλέξανδρος Βλάχος που αποκλείστηκαν από τα μετάλλια παρά την πολύ καλή τους εμφάνιση, αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες ώστε να μπορέσουν την επόμενη φορά να κατακτήσουν και αυτοί ένα μετάλλιο.

Ο έφορος του τμήματος Ανδρέας Δημαρέλης και οι προπονητές Γιώργος Γκαβέζος και Στέργιος Κωστίδης έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από τις διακρίσεις των μικρών πυγμάχων και είναι σίγουροι ότι αυτοί οι αθλητές είναι το μέλλον της κιτρινόμαυρης πυγμαχίας.

Οι υπεύθυνοι του τμήματος θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον Νώντα Κωνσταντινίδη και την εταιρεία του ARCON HELLAS ΑΒΕΕ η όποια στήριξε οικονομικά την αποστολή της ομάδας.

To Top