“Φύγετε τώρα να παίξουμε τα ρέστα μας στα ίσια! Ο μέχρι τώρα έλεγχος να σφραγιστεί σε θυρίδα”

Στην κοινή τους εκπομπή οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη ζήτησαν για μια ακόμη φορά να αποχωρήσει η παρούσα διοίκηση Πρωτοδικείου, για να παλέψουν όλοι για τη σωτηρία του συλλόγου. Παράλληλα, μίλησαν και για τον οικονομικό έλεγχο.

Από τις 11 το βράδυ της Τετάρτης έχει ξεκινήσει η ραδιοφωνική εκπομπή του Super 3 και Ιερολοχιτών στα “Α.Ν. 98,7” στην οποία εκφράστηκε για μια ακόμη φορά η αγωνία του κόσμου, οργανωμένου ή μη για την τραγική κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα. Αφού έγινε μια καταγραφή σε έργα και ημέρες από τον περασμένο Νοέμβριο μέχρι τώρα και δόθηκαν κάποιες απαντήσεις για τη στάση που κράτησαν οι οργανωμένοι σε συγκεκριμένες συνθήκες και υπό το βάρος συγκεκριμένων γεγονότων, αναφέρθηκαν στον λόγο που ζητούν την αποχώρηση της διοίκησης Πρωτοδικείου “εδώ και τώρα”!

“Υπάρχει σχέδιο σε εφαρμογή για υποβιβασμό, πτώχευση και αγορά άλλου ΑΦΜ, το οποίο εφαρμόζουν κατά γράμμα οι νυν παράγοντες. Δεν πρέπει να περάσει αυτό το σχέδιο. Πιστεύουμε ότι αυτήν τη στιγμή ο Σκόρδας μπορεί να βοηθήσει για να παίξουμε τα ρέστα μας στα ίσια και να σωθεί η ομάδα. Εμείς πήγαμε σε αυτόν, αφού πήγαμε και σε άλλους και δεν ήταν διατεθειμένοι να βοηθήσουν” είπαν χαρακτηριστικά ζητώντας άμεσα: “Φύγετε τώρα. Δεν πάει άλλο, πρέπει να σωθεί ο Άρης”.

Παράλληλα, αναφέρθηκαν σε ρόλους και συμπεριφορές από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Γιάννη Ψηφίδη, υπογραμμίζοντας ακόμη ότι: “δεν κυνηγάμε φαντάσματα. Διαπιστώσαμε ότι έχετε σχέδιο διάλυσης του Άρη, αλλά δεν θα αφήσουμε να περάσει. Είστε ανίκανοι να σώσετε την ομάδα. Δεν είπαμε ότι ευθύνεστε για τα χρέη, αλλά υπάρχουν πράξεις που σας βαρύνουν, γιατί ύποπτα κλοτσήσατε τις ευκαιρίες για τη σωτηρία της ομάδας”.

Αξίζει να σημειωθεί ακόμη ότι τονίστηκε ότι: “ξέρουμε ότι ο Σπανός δεν θέλει να βλέπει τον Σκόρδα. Τα τρία παιχνίδια που έμειναν θέλουμε να παιχθούν στα ίσια στις 20 μέρες που απέμειναν. Αυτήν τη στιγμή με τον Σκόρδα πιστεύουμε ότι θα παιχθούν στα ίσια οι λίγες ελπίδες που μας έμειναν σε αυτές τις 20 μέρες…” ενώ για τον οικονομικό έλεγχο και τα όσα λέγονται ήταν κατηγορηματικοί: “Ζητάμε επιτακτικά να παραδοθεί σε δυο άτομα κοινής εμπιστοσύνης, τον Πάνο Μαστροθύμιο και τον Σήμη Ηλιάδη, ο φάκελος με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα του οικονομικού ελέγχου και να κλειδωθεί σε θυρίδα, ώστε να μην υπάρξει καμία αλλοίωση”.

Η εκπομπή ολοκληρώθηκε μετά τις 2 τα ξημερώματα…

To Top