“Φύλλο και φτερό” τα στοιχεία του λογιστηρίου! Γιατί ο Άρης νομικά ελπίζει για Ουντότζι – “Θα υπάρχουν… εκπλήξεις στη γ.σ.”

Για πολλές ώρες από νωρίς το μεσημέρι μέχρι τώρα βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης τα μέλη της ΚΜΑ σε αυτή τη μεταβατική περίοδο για τον σύλλογο και μετά την παραίτηση της διοίκησης Ηλιάδη.

Το ταμείο της ΠΑΕ έχει παραδοθεί στην Κοινωνία Μελών καθώς και η οικονομική διαχείριση της ομάδας. Στα γραφεία της Αλκμήνης έδωσαν το παρών τα μέλη του δ.σ. της ΚΜΑ Βασίλης Φουρλίγκας, Τάσος Ταμπακούλης, Άγγελος Μυσιρλής, Κώστας Γεωργιάδης για να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να έχει συνέχεια και να λειτουργήσει η ΠΑΕ.

Παράλληλα έγινε μια ενημέρωση σχετικά με τις άμεσες υποχρεώσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας, αλλά και για τα νομικά θέματα που υπάρχουν και χρειάζονται επίλυση (π.χ. καταγγελίες σύμβασης από Ουντότζι, Ιμπέχ).

Το θέμα των εισιτηρίων του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, θέματα μπουτίκ και άλλα λειτουργικά απασχόλησαν τα μέλη του φορέα, ενώ έγιναν, σύμφωνα με πληροφορίες “φύλλο και φτερό” τα στοιχεία του λογιστηρίου, προκειμένου να παρουσιαστούν αναλυτικά στο σώμα της γενικής συνέλευσης και να υπάρχει μια αξιόπιστη οικονομική εικόνα για την “επόμενη μέρα”. Όπως σημείωναν μέλη του δ.σ. της ΚΜΑ “στη γενική συνέλευση θα υπάρχουν εκπλήξεις” χωρίς να μπουν σε περισσότερες λεπτομέρειες.
Παράλληλα, επιβεβαιώθηκε ότι υπάρχει η δυνατότητα να απαντήσει νομικά ο Άρης στην υπόθεση Ουντότζι και Ιμπέχ, μια και τα χρήματα υπάρχουν για την εξόφληση της μιας δόσης και η δρομολόγηση των όποιων ενεργειών (χωρίς να γίνου για ευνόητους λόγους γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες) αναμένεται άμεσα με διπλό στόχο:είτε ο Ουντότζι να αναγκαστεί να επιστρέψει στον Άρη, πράγμα εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο, είτε να έχει οικονομικά οφέλη ο σύλλογος, από την ξαφνική αποχώρηση του πρώτου σκόρερ της ομάδας.Μάλιστα, βάσει του συμβολαίου του, ο Ουντότζι έχει ποινική ρήτρα 1.000.000 ευρώ, εάν αποχωρήσει αναίτια από τον Άρη, ενώ σύμφωνα με τα όσα υποστήριξαν οι νομικοί, κινδυνεύει ακόμη και με τιμωρία αποκλεισμού!Κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και για την περίπτωση του Τζον Ιμπέχ, ο οποίος πάντως, αγωνιστικά δεν υπολογιζόταν από τον Μιλίνκοβιτς.

To Top