Φώναξαν «γκολ», ζήτησαν κόκκινη, αλλά στο τέλος δεν (Χ)άρηκαν

Τα ντέρμπι του Άρη κόντρα στον ΠΑΟΚ -ειδικά από τότε που λόγω της τακτικής του… συμπολίτη, να πάψει την ανταλλαγή εισιτηρίων- έχουν γίνει, όπως και όλα τα παιχνίδια που δίνει εκτός έδρας ο Άρης, η χαρά των καταστημάτων. Καφενεία, καφετέριες, sports cafe και όσα μαγαζιά γενικότερα διαθέτουν συνδρομητική τηλεόραση, γεμίζουν ασφυκτικά για να παρακολουθήσουν με την παρέα τους την αγαπημένη τους ομάδα.

Έτσι και σήμερα. Όλες οι καφετέριες ήταν… σκασμένες από κόσμο που έσπευσε να δει το ματς.

Το PRESSARIS βρέθηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου η διοίκηση της ΠΑΕ έκανε κάλεσμα στους οπαδούς της ομάδας να δουν όλοι μαζί από το ARIS Sports Café το παιχνίδι της Τούμπας. Έτσι κι έγινε. Ο κόσμος από νωρίς μαζεύτηκε, οι κρατήσεις είχαν γίνει μέρες πριν και δεν έπεφτε κυριολεκτικά καρφίτσα. Μάλιστα, λόγω της υπερβολικής ζήτησης το παιχνίδι το έδειξε και το Κυλικείο το οποίο βρίσκεται πάνω από το κολυμβητήριο του γηπέδου και ήταν κι αυτό γεμάτο.

Ο παλμός, το πάθος και η ψύχωση του κόσμου για ένα θετικό αποτέλεσμα βγήκαν αμέσως.

Με την πρώτη σύνδεση του συνδρομητικού καναλιού άρχισαν τα χειροκροτήματα και οι επευφημίες προς τους «κίτρινους», λες και οι ποδοσφαιριστές του Άρη άκουγαν! Αλλά είπαμε… Το πάθος και η ένταση δικαιολογούσαν τα πάντα.

Δικαιολογούσαν τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του διαιτητή Σιδηρόπουλου, με αποκορύφωμα την άρνησή του να αποβάλλει τον Ντάριο Κρέσιτς, όταν ο γκολκίπερ του «δικεφάλου» κόντεψε να… κόψει στα δύο τον Γιαννιώτα.

Δικαιολογούσαν τα όποια… γαλλικά στους «ασπρόμαυρους», αλλά ακόμη περισσότερο δικαιολόγησαν και το παρατεταμένο «ΓΚΟΟΟΛ» που φώναξαν άπαντες, όταν ο Νέτο εκτέλεσε φάουλ απευθείας στο 64’ και η μπάλα κούνησε τα δίχτυα από την έξω πλευρά! Όταν αντιλήφθηκαν άπαντες την εξέλιξη της φάσης, απογοητεύτηκαν πολύ. Έντονη ήταν ωστόσο και η ανακούφισή όλων, όταν ο Αθανασιάδης στο 79’ σημάδεψε το δοκάρι του Βελλίδη.

Εντέλει στο τέλος οι φίλοι του Άρη αποχώρησαν με μία… πικρή γεύση, αφού πίστευαν πως το παιχνίδι θα είχε άλλη εξέλιξη, αν ο Σιδηρόπουλος απέβαλλε στο 63’ τον Κρέσιτς κι αν η ομάδα του Μασάδο δεν είχε υποστεί τους τραυματισμούς των Καστίγιο και Γιαννιώτα.

 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top