Φώναξαν όλοι “παρών” στην πρώτη του 2014! Αγωνία Σούλη για Πουλίδο

Ποδαρικό στο 2014 έκαναν σήμερα στο Νέο Ρύσιο οι παίκτες του Άρη! Μετά το χθεσινό πρωτοχρονιάτικο ρεπό, οι κίτρινοι πάτησαν γήπεδο, μια και ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον κρίσιμο αγώνα της Δευτέρας με τον Απόλλωνα Σμύρνης (19:30, Κλεάνθης Βικελίδης).

Ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, ωστόσο δεν έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Ανδρέα Τάτο και Μιχάλη Κύργια. Το ευχάριστο είναι ότι άπαντες έδωσαν το παρών στην προπόνηση (επέστρεψαν και οι Αγκάνθο, Πουλίδο), με τον 47χρονο προπονητή να περιμένει τα… ευχάριστα νέα από τον Ρούμπεν Πουλίδο.

Ο Ισπανός έχει χάσει αρκετές προπονήσεις το τελευταίο διάστημα λόγω του προβλήματος στον αυχένα, όμως τόσο ο ίδιος όσο και ο προπονητής θεωρούν πως θα καταφέρει να είναι έτοιμος για τον κρίσιμο αγώνα της Δευτέρας.

Η παρουσία του στο κρίσιμο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης κρίνεται αναγκαία καθώς η απουσία του Κύργια λόγω τιμωρίας προβληματίζει τον Σούλη Παπαδόπουλο. Ο Ανδρέας Ηρακλής είναι σίγουρα ο ένας εκ των δύο βασικών και ο άλλος ευελπιστεί ο έμπειρος τεχνικός να είναι ο Πουλίδο.

Αν ο Ισπανός δε καταφέρει να καλύψει το χαμένο έδαφος, τότε οι Νταμαρλής και Γιαννίτσης συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες να πάρει ένας εκ των δύο θέση στο αρχικό σχήμα.

Η επόμενη προπόνηση της ομάδας θα διεξαχθεί αύριο, Παρασκευή, στις 11 το πρωί στο Νέο Ρύσιο.

To Top