ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Φώναξε παρών ο Ασλανίδης, ντεμπούτο με πολλαπλά συναισθήματα

Το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη στο πρωτάθλημα έκανε ο Κυριάκος Ασλανίδης απέναντι στο Βόλο με τον νεαρό στόπερ όμως να περίμενε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Αυτό της νίκης. Ωστόσο οι κιτρινόμαυροι γνώρισαν την ήττα χωρίς ακόμα να το καταλάβουν.

Ο 19χρονος στόπερ αγωνίστηκε για πρώτη φορά και μάλιστα επί 90 λεπτά, σ’ ένα ντεμπούτο με πολλαπλά συναισθήματα. Ο Άκης Μάντζιος τον έριξε στα βαθιά δίνοντάς του φανέλα βασικού κι εκείνος σίγουρα ανταποκρίθηκε, φωνάζοντας παρών. Έδειξε ψυχολογικά έτοιμος και προσπάθησε να καλύψει το κενό του Φαμπιάνο, ενός εκ των βασικών του Άρη με σημαντική παρουσία μέχρι τώρα, παίρνοντας θετικό πρόσημο.

Βέβαια, το ντεμπούτο πέρα από τον “καλό βαθμό” στο αγωνιστικό μέρος συνδυάστηκε με την έντονα συναισθηματικά μέρα για τον χαμό του Άλκη, αλλά και την ήττα από τον Βόλο. Όπως είπε: “Είμαι ενθουσιασμένος που έκανα την αρχή μου με τον Άρη. Δυστυχώς το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε. Δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του αγώνα. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς χάσαμε. Όλοι προσπαθήσαμε. Είχα και εγώ μία ευκαιρία αλλά…”.

Ο νεαρός έσπευσε να αφιερώσει την πρώτη του αυτή παρουσία λέγοντας:  “Το αφιερώνω σε όσους με στήριξαν και θέλω να παραμείνουν κοντά μου. Αν σκόραρα πάντως, θα το αφιέρωνα στον Άλκη”.

To Top