ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Φώναξε “παρών” ο Ντιγκινί, εκτός ξανά ο Τόνσο

Ο Νικολά Ντιγκινί προπονήθηκε κανονικά και επιστρέφει στην δράση ενόψει του αγώνα με την ΑΕΛ, ενώ ο Μάρτιν Τόνσο παρέμεινε εκτός κάνοντας θεραπεία.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Η ενημέρωση της ΠΑΕ για τη σημερινή προπόνηση: “Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του Άρη ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με την ΑΕΛ στην «AEL FC Arena» (11/01, 19:30), στο πλαίσιο της 18ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό νικηφόρο παιχνίδι Κυπέλλου στην Ξάνθη ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά, με τον Νικολά Ντιγκινί να συμμετέχει στο σημερινό πρόγραμμα, σε αντίθεση με τον Μάρτιν Τόνσο (διάταση στο δεξιό υποκνημίδιο), που συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας.

Αύριο, Παρασκευή, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει μεσημεριανή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα στη θεσσαλική πόλη.

To Top