ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Φ. Τοπαλίδης: «Κανένα πέναλτι στον Μπουσέ, είναι μία φάση που συμβαίνει σχεδόν σε κάθε αγώνα»

Ο Φίλιππος Τοπαλίδης, παλαίμαχος τερματοφύλακας, μίλησε για την πορεία του Άρη και τα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7…

Για το πέναλτι στον Μπουσέ:

Εγώ πρέπει να αναρωτηθώ πόσα πέναλτι έχω κάνει στην ζωή μου, όχι μόνο εγώ, όλοι οι τερματοφύλακες. Βγαίνει, με δύο χέρια διώχνει την μπάλα, έχει επαφή με το σώμα του αντιπάλου και αυτό δίνεται πέναλτι. Εγώ αναρωτιέμαι και όλοι οι τερματοφύλακες που έχουν παίξει πόσο πέναλτι έχουν κάνει στην καριέρα τους. Είναι μία φάση που συμβαίνει σχεδόν σε κάθε αγώνα. Ήταν λάθος του Πολωνού, δεν υπάρχει κανένα πέναλτι κατά την δική μου εκτίμηση. Τότε γιατί λένε ότι οι τερματοφύλακες μπορούν να βγαίνουν έξω από την μικρή περιοχή; Σε εμάς λέγανε ότι πρέπει να βγαίνεις και να παίρνεις κεφάλια. Δεν υπάρχει πέναλτι σε καμία περίπτωση.

Για το λάθος του Κουέστα:

Τέτοιας κλάσης τερματοφύλακες δεν πρέπει να κάνουν τέτοια λάθη. Εκεί πέρα πιάνεις την μπάλα και την στέλνεις μακριά. Δεν την αφήνεις ποτέ κάτω.

Για την φετινή ομάδα:

Έχει χτιστεί μία πολύ καλή ομάδα και χάθηκαν βαθμοί άδικα σε ματς όπως με την Λαμία και τα Γιάννενα. Ο Καρυπίδης έκανε πολύ καλή δουλειά και η ομάδα έχει μία πολύ καλή πορεία. Αν περνούσαμε τον Ολυμπιακό θα παίρναμε το κύπελλο.

Τώρα όλο το παιχνίδι είναι για τα πλέι-οφ.

Για τον Μάντζιο:

Τον εκτιμώ σαν άνθρωπο και σαν προπονητή, αλλά θεωρώ ότι στο τέλος με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ δεν έκανε τις κατάλληλες κινήσεις. Με τον Ολυμπιακό βέβαια δεν θα μπορούσε να περιμένει αυτό που έγινε.

To Top