Χάαλαντ: Διέρρευσε βίντεο από τη φωτογράφιση με τη φανέλα της Σίτι (video)

Ένα νέο βίντεο που τραβήχτηκε στην επίσημη φωτογράφιση του Έρλινγικ Χάαλαντ ενόψει της παρουσίασής του από τη Μάντσεστερ Σίτι κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Νορβηγός διεθνής, Έρλινγκ Χάαλαντ, ολοκλήρωσε και τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής ύψους 51 εκατομμυρίων λιρών από την Μπορούσια Ντόρτμουντ στη Μάντσεστερ Σίτι στα τέλη του περασμένου μήνα.

Πέρασε από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και ρύθμισε διάφορες υποχρεώσεις σχετικές με τα μέσα ενημέρωσης. Ακολούθησαν ολιγοήμερες διακοπές στην Μαρμπέγια προτού ενταχθεί στην εθνική ομάδα της Νορβηγίας για τους τέσσερις αγώνες του UEFA Nations League.

Ενώ οι οπαδοί σε όλο τον κόσμο περιμένουν με ανυπομονησία να δουν τον τρόπο με τον οποίο η Μάντσεστερ Σίτι θα παρουσιάσει μια από τις πιο εντυπωσιακές μεταγραφές της, την παραμονή της επίσημης αποκάλυψης του Νορβηγού ως παίκτης της Σίτι, ένα νέο βίντεο του 21χρονου επιθετικού άρχισε να κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο τελευταίος σταρ του «Έτιχαντ» φωτογραφήθηκε με την εντός έδρας φανέλα του συλλόγου για το 2022/23, ποζάροντας στον φακό χαλαρός και χαμογελαστός. Η καμπάνια στα social media έχει έχει οριστεί για σήμερα Δευτέρα 13 Ιουνίου.

To Top