Χάαλαντ: “Ο Γκουαρδιόλα μού είπε πως αν επιστρέψω και δεν είμαι καλά, θα με κυνηγήσει”

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ βρίσκεται στην Νορβηγία για τα φιλικά ματς της εθνικής ομάδας της χώρας του απέναντι σε Τσεχία και Σλοβακία, ωστόσο το μυαλό του είναι και στην Μάντσεστερ Σίτι.

Για αυτό φροντίζει άλλωστε ο… Πεπ Γκουαρντιόλα, με τον 24χρονο δεινό στράικερ να παραδέχεται πως σκέφτεται και το ματς που ακολουθεί για τους τρεμπλούχους Αγγλίας απέναντι στην Άρσεναλ καθώς και τις “συμβουλές” που του έχει δώσει ο Καταλανός ενόψει της επιστροφής του στο Νησί.

“Είναι ωραίο να εκπροσωπείς τη χώρα σου αλλά είναι διαφορετικό να αντιμετωπίζεις την Άρσεναλ την ερχόμενη εβδομάδα σε σύγκριση με την Τσεχία που αντιμετωπίζουμε εντός έδρας.

Δεν μπορώ να λέω ψέματα, υπάρχει μεγάλη διαφορά. Ο μίστερ Γκουαρντιόλα μού ζήτησε ένα μόνο πράγμα, πριν φύγω μου είπε “Εάν δεν είσαι καλά όταν επιστρέψεις, θα σε κυνηγήσω”, τόνισε αρχικά ο Χάαλαντ, και πρόσθεσε:

“Όταν θα έρθει η ώρα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θα μπορώ να χαλαρώσω. Θα είναι καλό που θα σταματήσω, αν και είναι προφανώς ότι θα μου άρεσε να παίζω σε μία μεγάλη διοργάνωση με την Νορβηγία”.

Ερωτηθείς δε για την αρκετή κριτική που δέχτηκε το τελευταίο διάστημα, ο Χάαλαντ ανέφερε: “Πιστεύω ότι το σημαντικό είναι να μην μιλάω με το στόμα αλλά με τα πόδια. Το έχω ήδη κάνει.

Όλοι οι άλλοι μπορούν να μιλούν με το στόμα, εγώ με τα πόδια”.

To Top