ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Χάγκινς: “Ενθουσιασμένος και συγκινημένος που θα παίξω με πρώην συμπαίκτες και φίλους”

Ενθουσιασμένος και συγκινημένος δήλωσε ο Τζαμέλ Χάγκινς που θα αντιμετωπίσει σε λίγη ώρα τους πρώην συμπαίκτες του στο φιλικό του Άρη με την Βενέτσια.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ιταλικής ομάδας ο πρώην παίκτης του Άρη τόνισε: “Είμαι ενθουσιασμένος και συγκινημένος για την συνάντηση με τους παλιούς συμπαίκτες και φίλους μου στον Άρη. Είμαι βέβαιος ότι θα τους υποδεχθούμε με χαρά και θα είναι ενδιαφέρον να τους αντιμετωπίσουμε. Νομίζω ότι και οι δύο ομάδες έχουν ένα ανταγωνιστικό ρόστερ, ένα πολύ καλό προπονητικό τιμ και περιμένω ένα μεγάλο παιχνίδι, ακόμη και αν αυτό είναι ένα φιλικό”.

Για την εμπειρία του στην Βενέτσια μέχρι τώρα είπε ότι “μου αρέσει πολύ η οργάνωση της Ρέγερ και βρίσκω όλο και πιο εξοικειωμένο το δικό μας σύστημα παιχνιδιού για τα χαρακτηριστικά μου. Για κάθε παιχνίδι το τεχνικό τιμ κάνει πολύ καλή δουλειά, μελετώντας κάθε αντίπαλο. Προσωπικά, πιστεύω ότι η ομάδα παίζει καλά στην προετοιμασία και ανυπομονώ να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Θέλω να βελτιώσω τον εαυτό μου όσο το δυνατόν περισσότερο για να βοηθήσω την ομάδα, ξέρω ότι μπορώ να κάνω καλύτερα, ειδικά στη διαχείριση των φάουλ και το δουλεύω με τους προπονητές”.

To Top