ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χάγκινς: «Εχω δεθεί με τον Άρη και τη Θεσσαλονίκη, μακάρι να μείνω»

O Τζαμέλ Χάγκινς ήταν ο τελευταίος από τους τέσσερις Αμερικανούς του Άρη, που αναχώρησε για την πατρίδα του.

Ο ίδιος δήλωσε στη Metrosport πριν την αναχώρησή του:

Για τα συναισθήματά του: «Έχω αγαπήσει τη Θεσσαλονίκη και τον Άρη όσο τίποτα άλλο. Φεύγω με μεγάλη λύπη, αλλά το καλό είναι ότι θα δω τα παιδιά μου ύστερα από εννέα μήνες».

Για το ποια παιχνίδια αξίζει να θυμάται: «Είναι πολλές οι νίκες που δεν με άφησαν να κοιμηθώ από τη χαρά μου. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια, όλη η χρονιά ήταν γεμάτη ωραίες στιγμές. Ήταν μια σεζόν με ξεχωριστά κεφάλαια».

Για τη χειρότερη στιγμή του, που αναμφισβήτητα ήταν ο τελευταίος τραυματισμός του: «Ήθελα πάρα πολύ να βοηθήσω την ομάδα και να παίξω στα τελευταία παιχνίδια με την ΑΕΚ. Όμως, η κατάκτηση της 3ης θέσης στην κανονική διάρκεια και η καλή πορεία στην Ευρώπη, είναι στοιχεία που μας δικαίωσαν για την παρουσία μας».

Για την προοπτική να μείνει και την επόμενη χρονιά: «Το πλάνο για την επόμενη χρονιά θα είναι αρκετά και εγώ φυσικά θέλω να είμαι μέρος αυτού. Δέθηκα με την πόλη, έκανα πολλούς φίλους και πραγματικά αυτό που κάνει ο κόσμος στα εντός έδρας παιχνίδια δεν εξηγείται με λόγια. Σου δίνει την αίσθηση ότι παίζεις σε ένα κατάμεστο γήπεδο και είναι ένα σκηνικό, που κάθε παίκτης θέλει να βλέπει. Ό,τι και να πω για τους φιλάθλους του Άρη είναι λίγο, Τους λατρεύω πραγματικά και είναι από τους βασικούς λόγους που θέλω να μείνω και την επόμενη χρονιά».

Για το γεγονός ότι ο Άρης λειτούργησε σαν οικογένεια και στις καλές και στις κακές στιγμές: «Η ομάδα ήταν πολύ δεμένη. Ο ένας για τον άλλον. Αυτό μπορούσε να το καταλάβει κανείς εύκολα. Ήταν μια φοβερή χρονιά και πραγματικά δε θέλω να φύγω».

Για την επιστροφή του στις ΗΠΑ: «Θέλω να δω την οικογένειά μου, μου έχει λείψει. Όμως, θα περιμένω με αγωνία να μάθω τι θα γίνει με την παραμονή του κόουτς. Χωρίς αυτόν τίποτα δε θα γινόταν. Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για  την πορεία μας και αυτό που θέλουν όλοι μοι παίκτες είναι να μείνει και την επόμενη χρονιά».

Για τη συνεισφορά του Πρίφτη: «Μακάρι να μείνουμε όλοι, αλλά είναι κάτι που θα αποφασίσει η διοίκηση».

To Top