ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χάγκινς: “Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας, τους θέλουμε και στα επόμενα παιχνίδια”

Για το τι έφταιξε και ο Άρης γνώρισε την ήττα στην Πάνορμο από την Μπάνβιτ, αλλά και για την εκπληκτική παρουσία των φίλων του Άρη μίλησε μετά το τέλος του αγώνα ο Τζαμέλ Χάγκινς.

Τόνισε αρχικά πως “συγχαρητήρια στην Μπάνβιτ για τη νίκη, αλλά πρώτα απ όλα όμως θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας οι οποίοι έκαναν ένα τόσο μεγάλο ταξίδι για να μας στηρίξουν. Οι αντίπαλοί μας έβαλαν κάποια πολύ μεγάλα σουτ κυριάρχησαν στα ριμπάουντ και έφτασαν στη νίκη”.

Ρωτήθηκε αν ένιωσε ότι αδικήθηκε ο Άρης από τους διαιτητές και απάντησε: “Δεν θα κατηγορήσω τους διαιτητές, οι διαιτητές είναι μέρος του παιχνιδιού πρέπει να δεις πως σφυρίζουν και να συντονιστείς σε αυτό”.

Για το τι δεν πήγε καλά στην τελευταία περίοδο σχολίασε: “Το βασικό είναι ότι έβαλαν πολύ μεγάλα σουτ. Έβαλαν μακρινά τρίποντα, οπότε βάζοντας αυτά τα σουτ κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη”.

Για τη δύναμη που πήραν από του φιλάθλους: “Πραγματικά οι φίλαθλοι μας στηρίζουν σε μεγάλο βαθμό και θέλω και στα επόμενα παιχνίδια να μας στηρίζουν με αυτόν τον τρόπο”.

To Top