Νέα ανακοίνωση της ΠΑΕ: “Δωρεάν μέχρι 18 χρόνων, όχι οι γυναίκες”

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε με αφορμή την κυκλοφορία των εισιτηρίων ότι στο παιχνίδι με την Καλλιθέα θα μπουν δωρεάν οι γυναίκες.

Πριν από λίγο βγήκε νέα διευκρινιστική ανακοίνωση. Σύμφωνα με την οποία: “Σε διόρθωση της προηγούμενης ανακοίνωσης, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ διευκρινίζει ότι στο κυριακάτικο παιχνίδι θα επιτραπεί η ελεύθερη είσοδος στους οπαδούς της ομάδας μας ηλικίας μέχρι 18 ετών”.

Η ουσία δεν αλλάζει: ο κόσμος του Άρη πρέπει να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας στο παιχνίδι με την Καλλιθέα και να την βοηθήσει για να επιτευχθεί η πρόκριση!

Αναλυτικά η νέα ανακοίνωση:

Σε κυκλοφορία έχουν τεθεί τα εισιτήρια για τον αγώνα Κυπέλλου με την Καλλιθέα την Κυριακή (23/12) στις 20:00 στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αντιλαμβανόμενη την δύσκολη οικονομική συγκυρία αποφάσισε σ’ ένα ακόμη φετινό εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας να μειώσει το κόστος των εισιτηρίων σε όλες τις θύρες.

Πιο συγκεκριμένα τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ στις θύρες 1 και 3, 15 ευρώ στην θύρα 2, 20 ευρώ στην θύρα 9 και 30 ευρώ στην θύρα 7 (επισήμων).

Σε διόρθωση της προηγούμενης ανακοίνωσης, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ διευκρινίζει ότι στο κυριακάτικο παιχνίδι θα επιτραπεί η ελεύθερη είσοδος στους οπαδούς της ομάδας μας ηλικίας μέχρι 18 ετών.

Τα εισιτήρια διατίθενται από το ARIS MOBILE καθημερινά (10:00-14:00 και 17:00-21:00). Το Σάββατο το ARIS MOBILE θα λειτουργήσει από τις 9:00 έως τις 15:00, ενώ την ημέρα του αγώνα τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Παράλληλα οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους και μέσω ίντερνετ από τη σχετική υπηρεσία e-ticketing και την διεύθυνση https://buy.tickethour.com/arisfc-ww/showProductList.html.

 

To Top