Χάθηκε το μέτρο από τον ατζέντη του Σηφάκη: «Πρόβατα ο κόσμος του Άρη»

Ο Μιχάλης Σηφάκης θα λύσει τις διαφορές του στα δικαστήρια με τον Άρη, αλλά όπως φαίνεται ο εκπρόσωπός του επέλεξε τον δρόμο της απόλυτης ρήξης. Με δηλώσεις του μιλάει για κοροϊδία από τους κίτρινους, χαρακτηρίζει… πρόβατα τον κόσμο του Άρη (έχασε προφανώς το μέτρο) και προαναγγέλλει αντιδράσεις για το γενικότερο κλίμα που επικρατεί σε βάρος του Κρητικού πορτιέρο.

Προφανώς η κριτική και το αισθητήριο του κόσμου, όπως έχει εκφραστεί ενοχλούν. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Παύλος Τοπίδης στο σάιτ του συνδρομητικού καναλιού:

-Πως οδηγήθηκε ο Μιχάλης στη συγκεκριμένη απόφαση;

«Κοιτάξτε να δείτε, καταρχήν πρέπει να σας πω, πως το μυαλό του Μιχάλη αυτή την περίοδο είναι αποκλειστικά και μόνο στην εθνική ομάδα και πουθενά αλλού. Με όλα τ΄ άλλα ασχολούνται οι δικηγόροι, καθώς πρόκειται για νομικά θέματα. Αυτό που μπορώ να σας πω εγώ είναι πως διεκδικούμε ότι προβλέπεται στο συμβόλαιο που έχουμε υπογράψει με τον Αρη. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Εσείς εάν είχατε κάποιο πρόβλημα με τη δουλειά σας, δεν θα διεκδικούσατε αυτά που δικαιούστε;»

-Η συζήτηση γίνεται για το ποσό. Γιατί όχι μόνο τα δεδουλευμένα, αλλά και ολόκληρο το ποσό, ύψους 800 χιλιάδων ευρώ, του συγκεκριμένου κανονισμού;

«Νομίζω, ήμουν σαφής. Αυτό το ποσό που λέτε, αναγράφετε στο συμβόλαιο. Δεν λέμε ότι θα το πάρουμε όλο ή ότι δεν θα πάρουμε τίποτα. Θα πάρουμε αυτά που θα αποφασίσει η δικαιοσύνη. Και να σας πω και κάτι άλλο; Αυτή η κίνηση είναι το απόσταγμα 2,5 μηνών κοροϊδίας! Ο Μιχάλης δεν ξύπνησε μια μέρα και είπε θα κάνω προσφυγή. Προηγήθηκαν συζητήσεις και συμφωνίες που δεν τηρήθηκαν .Εγώ προσωπικά παύω να ασχολούμαι με τον Αρη».

-Πρόκειται, δηλαδή, για μια κίνηση αγανάκτησης;

« Πρόκειται για μια κίνηση η οποία θα είχε γίνει εδώ και πολύ καιρό, εάν δεν υπήρχαν οι κ.κ Αθανασιάδης και Ορφανίδης. Αυτοί μας κρατούσαν, με τη συμπεριφορά τους, αλλά η υπομονή κάποια στιγμή εξαντλείται».

-Η προσφυγή πότε εκδικάζεται;

«Νομίζω στις 28 Μαϊου».

-Το ότι ο Μιχάλης εισέπραξε το Πάσχα 100 χιλιάδες και περιμένει άλλες 100 αυτές τις ημέρες, είναι ακριβές;

« Ναι, έτσι είναι, αλλά προσέξτε. Πρόκειται για περυσινά χρήματα. Δεν έχουν καμιά σχέση με τα 188 χιλιάρικα της φετινής περιόδου».

-Τις αντιδράσεις που υπάρχουν στον κόσμο του Αρη, πως τις σχολιάζετε;

«Ε, τι να σχολιάσω. Τα πρόβατα πηγαίνουν όπου τα οδηγεί ο τσομπάνης! Δεν φταίει ο κόσμος για την αντίδραση που έχει. Είναι το γενικότερο κλίμα που έχει δημιουργηθεί εις βάρος του Μιχάλη το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ούτε αυτό όμως πρόκειται να το αφήσω έτσι.».

-Η επόμενη μέρα, αγωνιστικά, για τον παίκτη;

«Βρισκόμαστε σε συζητήσεις. Εχουμε ξεχωρίσει δύο προτάσεις από την πρώτη κατηγορία της Ιταλίας και της Γαλλίας και θα δούμε. Ο Μιχάλης δεν θέλει να βιαστεί. Θα ήταν καλύτερο να δούμε πρώτα τι θα γίνει και με την εθνική»

To Top