Χάινς: “Ιδιαίτερο ματς για όλα τα παιδιά που είναι από πέρσι λόγω Αγγέλου”

Την ιδιαιτερότητα του ματς λόγω της παρουσίας του Βαγγέλη Αγγέλου στον πάγκο του Άρη εξέφρασε μέσω των δηλώσεών του ο Κάιλ Χάινς, τονίζοντας πάντως ότι για 40 λεπτά θα είναι αντίπαλοι.

Ο Αμερικανός σέντερ τόνισε πως “προερχόμαστε από ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην έδρα της Ζαλγκίρις Κάουνας, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει κούραση. Και αυτό γιατί έχουμε μάθει να δίνουμε συνεχόμενα ματς, η ομάδα διαθέτει πολλούς παίκτες,  οπότε θα πρέπει και πάλι να είμαστε έτοιμοι και σοβαροί ώστε να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο και απέναντι στον Άρη”.

Συνέχισε υπογραμμίζοντας ότι “δεν κοιτάμε τι έχει κάνει ο Άρης στα προηγούμενα παιχνίδια του και αυτό γιατί πιστεύω πως η εικόνα του θα βελτιωθεί μέσα στη σεζόν. Το ματς θα είναι ιδιαίτερο για όσα παιδιά ήμασταν και πέρσι στην ομάδα και αυτό γιατί θα βρούμε απέναντι μας τον κ. Βαγγέλη Αγγέλου με τον οποίο συνεργαστήκαμε πέρσι καθώς ήταν βοηθός του κ. Ντούσαν Ίβκοβιτς. Μαζί κατακτήσαμε το πρωτάθλημα Ελλάδος και την Ευρωλίγκα και σίγουρα θα έχουμε να πούμε πολλά. Μετά το παιχνίδι, όμως, γιατί για 40 λεπτά θα είμαστε αντίπαλοι αφού ο καθένας θα θέλει το καλό για τη δική του ομάδα”.

 

To Top