Χάλαντ: Έξι γεύματα την ημέρα και 4.000 θερμίδες είναι το μυστικό του

Για να διατηρηθεί σε άριστη φόρμα ο Έρλινγκ Χάλαντ εκτός από σκληρή προπόνηση ακολουθεί και συγκεκριμένη διατροφή, η οποία περιλαμβάνει έξι γεύματα ημερησίως και 4.000 θερμίδες.

Μόλις στα 21 του χρόνια ο Έρλινγκ Χάλαντ έκανε το μεγάλο “μπαμ” και έγινε η πρώτη μεγάλη μεταγραφή της θερινής περιόδου, καθώς συμφώνησε με τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία ενεργοποίησε τη ρήτρα του, που ανέρχεται στα 60 εκατομμύρια ευρώ.

Αν και φέτος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό και έμεινε εκτός για 16 παιχνίδια οι αριθμοί του είναι εκπληκτικοί. Ο Νορβηγός σταρ έχει πετύχει 28 γκολ σε 29 εμφανίσεις, ενώ συνολικά με τη φανέλα της Ντόρτμουντ έχει καταγράψει 85 τέρματα σε 88 ματς.

Ένα θαύμα της φύσης και ένας από τους καλύτερους επιθετικούς του κόσμου. Βέβαια, εκτός από την σκληρή δουλειά, το απαιτητικό πρόγραμμα και τις πολύωρες προπονήσεις, ο Χάλαντ ακολουθεί και συγκεκριμένη αυστηρή διατροφή.

Συγκεκριμένα, ο 21χρονος έχει δικό του σεφ, ο οποίος ημερησίως του ετοιμάζει έξι γεύματα συνολικά 4.000 θερμίδων. Η διατροφή περιλαμβάνει ζυμαρικά, κοτόπουλο, ψάρι, όμως το λάδι και το αλάτι είναι δύο συστατικά απαγορευμένα.

To Top