Χάλαντ για το “όχι” στην Μπάγερν: “Ήταν ασέβεια προς τον Λεβαντόβσκι, αισθάνθηκα άσχημα”

Ο Έρλινγκ Χάλαντ στο νέο του ντοκιμαντές “Haaland: The Choice” αποκάλυψε πως η Μπάγερν προσπάθησε να τον αποκτήσει, τονίζοντας όμως πως η κίνηση αυτή ήταν ασέβεια προς το πρόσωπο του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι κι έκανε και τον ίδιο να αισθάνεται άσχημα.

“Haaland: The Choice”, αυτό είναι το νέο ντοκιμαντέρ του Έρλινγκ Χάλαντ, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις 08:00 στο Viaplay.

Το ντοκιμαντέρ είναι αφιερωμένο στο διάστημα εκείνο που ο Νορβηγός σταρ έπρεπε να αποφασίσει για το μέλλον του και εξέταζε όλες τις προτάσεις που είχε πριν καταλήξει να υπογράψει στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο 22χρονος μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως η Μπάγερν πράγματι εξέφρασε ενδιαφέρον για την απόκτησή του, επιβεβαιώνοντας τα δημοσιεύματα.

Ωστόσο, ο σταρ των Πολιτών σχολίασε αρνητικά την κίνηση των Βαυαρών, τονίζοντας πως ήταν ασέβεια προς το πρόσωπο του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι:

“Δεν ξέρω πόσα γκολ και τίτλους έχει πανηγυρίσει με τον σύλλογο. Πραγματικά αισθάνθηκα άσχημα. Είναι ασέβεια, αλλά ταυτόχρονα είναι μια ευκαιρία για αυτόν (το να φύγει)”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χάλαντ.

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Πολωνός επιθετικός είχε ενοχληθεί από την απόφαση της Μπάγερν να κινηθεί για τον Χάλαντ, γεγονός που συνέβαλε στο να αποχωρήσει και να συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα.

To Top