Χάλαντ: Ο Ραϊόλα και ο πατέρας του έβαλαν stop στη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Σίτι

Φρένο στη μεταγραφή του Έρλινγκ Χάλαντ στη Μάντσεστερ Σίτι έβαλαν ο εκπρόσωπος του Νορβηγού σταρ, Μίνο Ραϊόλα, και ο πατέρας του, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Bild, καθώς ζητούν 70 εκατ. ευρώ προμήθεια, ποσό που δεν διατίθενται να δώσουν οι Πολίτες.

Ο Έρλινγκ Χάλαντ δεν έχει πάρει ακόμα μία οριστική απόφαση για την καριέρα του, αλλά επεξεργάζεται μαζί με τον ατζέντη του τα δεδομένα για την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης είναι οι δύο ομάδες, που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, συνεχίζουν να προηγούνται στην κούρσα για την απόκτηση του Νορβηγού σταρ.

Δημοσίευμα της γερμανικής Bild ανέφερε πως ο πατέρας του 21χρονου, Άλφ Ίνγκε, μαζί με τον ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα, τον απέτρεψαν από το να έρθει σε συμφωνία με τους Πολίτες. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από τις υψηλές αξιώσεις του στην προμήθεια.

Συγκεκριμένα, ο Ραϊόλα και ο Αλφ Ίνγκε αξιώνουν συνολικά ένα ποσό που αγγίζει τα σαράντα εκατομμύρια ευρώ για να συναινέσουν στην οποιαδήποτε συμφωνία.

Στην περίπτωση της Σίτι ωστόσο, το ποσό αυτό αυξήθηκε στα 70 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 30 εκατ. θα λάμβανε ο πατέρας του Χάλαντ και τα υπόλοιπα 40 εκατ. ο μάνατζέρ του, με την Bild να διερωτάται: “Είναι πολύ άπληστοι;”.

Ο επιθετικός της Ντόρτμουντ είναι αποφασισμένος να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του στο τέλος της τρέχουσας σεζόν και δεν θέλει να συνεχίσει στην Bundesliga μέχρι το 2023. Όσον αφορά το οικονομικό όμως, οι πολίτες είναι ξεκάθαροι στο ότι θα ήταν διατεθειμένοι να πληρώσουν συνολικά 350 εκατομμύρια ευρώ μεταξύ ρήτρας αποχώρησης, μπόνους μεταγραφής και μισθού.

Αυτό που προς το παρόν απορρίπτεται στο Έτιχαντ είναι τα ποσά που ζητούν ο εκπρόσωπος και ο πατέρας του.

 

To Top