ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Χάλκινος” ο “κιτρινόμαυρος” τζουντόκα, Μυλωνέλης

Την τρίτη θέση κατέλαβε ο αθλητής του τμήματος τζούντο του Άρη, Αθανάσιος Μυλωνέλης, στο διεθνές τουρνουά Αμυνταίου.

Όπως αναφέρεται στη σελίδα του τμήματος:

“Συνεχίζοντας ακλόνητος την πορεία του μετά το μετάλλιο στη Βαλκανιάδα, για άλλη μία φορά ο Μυλωνέλης Αθανάσιος απέδειξε την αξία του. Αγωνιζόμενος στην κατηγορία των -60 κιλών παίδων Α΄, ο Μυλωνέλης κέρδισε την τρίτη θέση στο διεθνές τουρνουά Αμυνταίου που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Οκτωβρίου.

Ο Θανάσης πέρασε τον πρώτο γύρο με “BY” και συνέχισε κερδίζοντας τους επόμενους δύο αντιπάλους του από τον Α.Σ. Κλειτόμαχο Θεσσαλονίκης και τον Α.Σ. Μακεδονομάχο σκοράροντας Ippon. Φθάνοντας στον ημιτελικό έχασε μόνον από τον Κύπριο αντίπαλο του και μέρος της εθνικής ομάδας της Κύπρου, στο τέλος ενός αρκετά δύσκολου και μεγάλου αγώνα.

Στον Α.Σ. Άρη είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τον Θανάση, ευχόμαστε “εις ανώτερα” και θα δουλέψουμε για να το κάνουμε πράξη! Ο Θανάσης είναι ένα παιδί που πραγματικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι “γεννήθηκε” και μεγάλωσε στον Α.Σ. Άρη από την ηλικία των 5 ετών. Αξίζει να πούμε ότι είναι πραγματικό γεγονός ότι όπου και αν παίζει πάντοτε μας κάνει περήφανους και ιδιαίτερα χαρούμενους!”.

To Top